Novinky v účetnictví a daních v roce 2023

Další rok, další změny v účetnictví a daních. Opět vzrostla minimální mzda a zvýšily se zálohy na pojistné. Zvyšují se také limity pro registraci k DPH a pro podání daňového přiznání. Změn doznala i paušální daň nebo mimořádné odpisy. Udržte kurz!

projít na článek

Rekvalifikační kurzy účetnictví

Obchodní institut Praha nabízí rekvalifikační kurzy Účetnictví a Mzdové účetnictví. Rekvalifikační kurz účetnictví (s využitím výpočetní techniky) může absolvovat jak začátečník, který se naučí orientovat v účetnictví a pochopí souvstažnost mezi jednotliv

projít na článek

Autodrom Most již zná svůj program v roce 2023

Vrcholem mostecké sezóny 2023 bude opět mistrovství světa superbiků, které přináší důležité novinky ve vstupném a ubytování fanoušků. V kalendáři nechybí ani tradiční mistrovství Evropy okruhových tahačů Czech Truck Prix a třetí nejvýznamnější akcí mostec

projít na článek

Novinky na sezónu ČSautoslalomu 2023

Jubilejní 10. ročník ČSAS přinese spoustu změn a vylepšení. Seriál novinek startujeme v pátek v 18:00. Po dobu deseti dní zveřejníme celkem deset novinek a následně to zakončíme otevřením registrací do šampionátu a přihlášek na 1. závod sezóny v Dlhé.

projít na článek

Platby kartou a další novinky pro návštěvníky

Od 1. ledna 2023  je možné platit na bazénu kartou. V saunách jsou nyní nově k dispozici ochlazovací kádě. Věříme, že naše návštěvníky tyto novinky potěší. 

projít na článek

Poslední novinky

Novinky z oblasti obrábění, nástrojářství, metrologie a automatizace. Stáhněte si informace o nejnovějších produktech Renishaw, případové studie, technické články a novinky o společnosti.

projít na článek