Novinky na e-shopu

Neustále setrvávat na jednom místě? To není nic pro nás! V každé oblasti se snažíme denně zdokonalovat a toto platí i v rámci e-shopu, kam jsme přidali spoustu nových věcí! Zejména na něm nově nabízíme zboží, které si můžete objednat až k vám domů. Vybrat si můžete z široké škály chytrých produktů od vysavačů až po čističky vzduchu. Naleznete zde také každý týden vybraný produkt se slevou až 50 %, žhavé informace o novinkách z první ruky a samozřejmostí je i autorizovaný servis. Jsme k vám a k vaší spokojenosti zase o kousek blíž! A to zdaleka nekončí. Je neustále co zlepšovat a my to víme. Proto pracujeme usilovně dál a už teď můžeme prozradit, že se máte určitě na co těšit! Už jste si objednali chytrý produkt? https://eshop.xiaomi-czech.cz/

projít na článek

iDoklad novinky

Novinky v iDokladu verze 1.5 Srpnová verze přináší nejvíce žádané novinky a zlepšení

projít na článek

Studie: Třetina českých e-shopů má bezpečnostní problémy!

Pro konferenci Reshoper jsem udělal relativně jednoduchý bezpečnostní test 35 tisíc českých e-shopů. Výsledek? Třetina e-shopů má bezpečnostní chyby, desetina kritické.

projít na článek

K Money S3 12000 Kč na eshop

Společně s výrobcem e-shopů inShop 4, jsme pro všechny, kteří si chtějí pořídit nový e-shop propojený s Money S3, připravili nabídku, díky které mohou získat příspěvek na rozjezd nového e-shopu v hodnotě více než 12 000 Kč.

projít na článek

Prodejna SQL certifikace a novinky

Včera jsem opět úspěšně absolvoval novou certifikaci softwareové aplikace pro dotykové pokladny Prodejna SQL a podíváme se na novinky.

projít na článek

Novinky 2023

The post Novinky 2023 appeared first on Lepší Známky.

projít na článek