Novinka: AGFA Anapurna H1650i LED

Agfa představuje novou UV LED tiskárnu ANAPURNA H1650i - nejmenší z řady hybridních tiskáren. Plnohodnotný HYBRID, šíře tisku 160cm, váha stroje 1020kg, konfigurace CMYKLcLm nebo CMYK+WW. Kam se posunout dále z latexu nebo ekosolventu? Tohle může být krok správným směrem!

projít na článek

AGFA ANAPURNA H1650i LED - UV dříč ...

ANAPURNA H1650i - dvě instalace a reálné zkušenosti. Plnohodnotný HYBRID, šíře tisku 160cm, váha stroje 1020kg, konfigurace CMYKLcLm nebo CMYK+WW. Kam se posunout dále z latexu nebo ekosolventu? Tohle může být krok správným směrem!

projít na článek

PROMO: AGFA ANAPURNA H1650i LED se slevou 20%

Využijte PROMO akce AGFY a pořiďte si průmyslovou UV LED tiskárnu ANAPURNA H1650i se slevou více než 20% za cenu 1.950.000,- bez DPH. Plnohodnotný HYBRID, šíře tisku 160cm, váha stroje 1020kg, konfigurace CMYKLcLm nebo CMYK+WW. Akce platí do konce roku!

projít na článek

Novinka v nebankovním sektoru!!

Novinka v nebankovním sektoru!! Volejte pro velmi levný nebankovní úvěr. Vyřizujeme po celé ČR 10-50 tisíc Kč Bude Vám stačit: občanský průkaz druhý doklad totožnosti 3 výpisy z účtu (určeno zaměstnancům, důchodcům, OSVČ) The post Novinka v neban

projít na článek

NOVINKA

Hit pro letošní rok dlažba WOOD PARKET Kdo neviděl, neuvěří. Novinka WOOD PARKET je perfektní imitace dřeva s vysokou kvalitou betonu. Více...

projít na článek

FITBALL ROLLER novinka!

Cvičíme s novými pomůckami NOVINKA Fitball Roller. V našich stávajících lekcích najdete opět další novinku. Jedná se o nafukovací válec FITBALL ROLLER! Přijďte to s námi vyzkoušet!

projít na článek