Nová řada kleští ODD20

Kleště řady ODD20 Nová řada kleští ODD20 přináši zákazníkům nové možnosti použití. Samostředící provedení s vysokou uchopovací silou 300 Ncm! Vnitřní píst je osazen magnetem a to již ve standardním provedení. Lze tak kontrolovat uchopení magnetickým(jazýčkovým) čidlem umístěným na těle kleští. Dodáváme upevňovací objímku včetně čidla. Tělo kleští je možné prodloužit trubkou řady VLR20. Kleště řady ODD20 E-shop The post Nová řada kleští ODD20 appeared first on Gripper systems s.r.o..

projít na článek

Rekonstrukce kleští pro manipulaci s betonovými bloky: Inovativní řešení pro výstavbu přístavů

Opava, 26. května 2023 V roce 2014 jsme přijali výzvu dánské stavební společnosti JV Värtahamnen HB, která patří do holdingu Per Aarsleff A/S, na dodávku kleští určených k uchopení a otočení 10tunových betonových bloků o 180 stupňů v zavěšené poloze při

projít na článek

Nová Wi-fi síť

Nová Wi-fi síť Ve škole byla vybudovaná zcela nová Wifi mesh síť. Byly použity špičkové Access Pointy Ubiquiti U6-Pro (s podporou nejnovější Wi-fi 6) + další komponenty.

projít na článek

Žákovská rada

Vážení studenti, ve dne 7. 6. 2023 od 14:00 hod proběhne v konferenčním sále školy žákovská rada. Budeme se na vás těšit. SKOLAEUPRAHA Příspěvek Žákovská rada pochází z Střední odborná škola pro administrativu v EU

projít na článek

Nová laboratoř biologie a chemie

Během letních prázdnin vzniká na gymnáziu nová učebna pro výuku přírodovědných předmětů. V posledních srpnových týdnech finišují stavební práce.

projít na článek

Nová verze: 1.27

Je tu nová verze systému Cf Control. Novinka je určená zejména pro ČR. Přináší podporu RUIÁN adres a export pro ČTÚ.

projít na článek