Nová letecká spojení na Gran Canaria

Zimní sezóna začala, zájem turistů o Gran Canaria trvale roste a na to samozřejmě reagují letecké společnosti. Na letiště Gran Canaria bude tuto zimu nově létat 18 linek. 

projít na článek

Gran Canaria chce být cílem pro triatlon, cyklistiku a běh

Gran Canaria Tri, Bike & Run je nová značka propagující ostrov Gran Canaria jako cíl pro triatlon, cyklistiku a běh. Všechny potřebné informace naleznou zájemci na webu www.grancanariatribikerun.com.

projít na článek

SATA a BINTER spojí Gran Canaria s Torontem a Bostonem

Základem je letecké spojení mezi Gran Canaria a Ponta Delgada, které (portugalská) letecká společnost SATA uskuteční třikrát týdně a to vždy v úterý, čtvrtek a sobotu. Z Ponta Delgada do Bostonu pak SATA létá každý den a do Toronta čtyřikrát týdně, vždy v

projít na článek

Vueling hledá na Gran Canaria nové členy palubního personálu

Katalánská letecká společnost Vueling o rganizuje příští úterý na Gran Canaria a ve středu na Tenerife výběrové řízení na nové členy palubních posádek. 

projít na článek

Eurowings přidává lety na Gran Canaria z Vídně a Kolína

Nízkonákladová letecká společnost Eurowings Lufthansa Group rozšíří své operace směr Gran Canar ia.

projít na článek

Z Berlína levně na Gran Canaria, zpáteční letenka již od necelých 5 tisíc

Norská letecká společnost Norwegian.com zatím nenabízí lety z ČR a tak kdo chce letět na Gran Canaria levně, musí zatím do Mnichova anebo do Berlína. Nyní díky bitvě autobusových přepravců na trase Praha - Berlín se doprava na ostrov věčného jara ještě

projít na článek