NOVÁ GENERACE ANAEROBNÍCH LEPIDEL 20G43

HTL 20G43 středně pevné jednosložkové průmyslové lepidlo modré barvy pro zajištění šroubových spojů. Vytvrzení produktu (polymerizace) probíhá bez přístupu kyslíku (anaerobně) a za katalytického působení kovu (stykem s kovem). Těsní a zajišťuje široké spektrum šroubových spojů do velikosti M36.  Pohodlné a přesné dávkování. Reaktivní na pozinkovaných, nerezových a hliníkových površích bez nutnosti použití aktivátoru. Vyznačuje se vynikající chemickou odolností, odolností vůči vibracím a teplotám. HTL 20G43 je dodáváno ve velikostech obalů: 10g lahvička 50g lahvička 250g lahvička

projít na článek

Rozšíření naší výrobní řady o 6 nových lepidel

Kromě nového transparentního MS polymeru Vám představíme 4 nová dvousložková konstrukční lepidla, jako specialitu připravujeme i nové dvousložkové vteřinové lepidlo.

projít na článek

Nový, upravený a rozšířený katalog lepidel a sprejů značky Auratech!

Novinkou letošního podzimu je nový, upravený katalog lepidel značky Auratech, který jsme měli tu čest představit již na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně.

projít na článek

Nová řada epoxidových konstrukčních lepidel

Nyní nově v nabídce vysokopevnostní, rychle tvrdnoucí konstrukční lepidla AR 94415, AR 94420 a AR 94430 s dobrou přilnavostí na různé druhy materiálů. K zakoupení výhodně v našem e-shopu.

projít na článek

Lisovací stroj Haeger 824 WindowTouch 5. generace

Lisovací stroj Haeger 824 WindowTouch 5. generace nabízí: jednodušší a rychlejší programování pomocí Insertion Logic® snadnější a rychlejší nastavení nejlepší ergonomie operátora úsporu energie Článek Lisovací stroj Haeger 824 Wind

projít na článek

Zveme vás na MSV Brno 2023 !

Vážení partneři a zákazníci, srdečně vás zveme na Mezinárodní Strojírenský Veletrh (MSV) v Brně, který se uskuteční od 10. do 13. října 2023. S expozicí technických lepidel značky Auratech se můžete seznámit v Hale G1, Stánku č.12.

projít na článek