Nová dentální hygienista Pavla Kargerová, DiS.

Od 1.12.2022 začala v Centru zubní péče B smile ordinovat nová dentální hygienistka Pavla Kargerová, DiS. Je to již zkušená dentální hygienistka, ke které se můžete objednat na tel. 733 610 662. Přejeme jí hodně spokojených pacientů. The post Nová dentální hygienista Pavla Kargerová, DiS. appeared first on Centrum zubní péče B smile.

projít na článek

Volné místo dentální hygienistka

Do Centra zubní péče B smile v Osové Bítýšce přijmeme dentální hygienistku i na zkrácený úvazek. Bližší informace na tel. 773500753 nebo na [email protected]. The post Volné místo dentální hygienistka appeared first on Centrum zubní péče B smile.

projít na článek

Právě vychází nová kniha projevů Pavla Tigrida

Ústav pro studium totalitních režimů vydává knihu „Přikládáme sekeru ke kořenům lži“, jejímž podtitulem je „Rozhlasové projevy programového ředitele Rádia Svobodná Evropa v Mnichově 1951–1952 Pavla Tigrida“. V knize jsou poprvé publikovány rozhlasové proj

projít na článek

Příspěvky na dentální hygienu pro klienty zdravotních pojišťoven v roce 2021

The post Příspěvky na dentální hygienu pro klienty zdravotních pojišťoven v roce 2021 appeared first on Centrum zubní péče B smile.

projít na článek

Prezident Václav Klaus hostem Jazykového gymnázia Pavla Tigrida

Ve středu 10. 2. 2016 přivítali v prostorách Jazykového gymnázia Pavla Tigrida v Ostravě-Porubě učitelé a žáci pana profesora Václava Klause, předního představitele institutu nesoucího jeho jméno.

projít na článek

Nová kovová tabule

Tímto děkujeme Honzovi U. za vyrobení nové kovové tabule na míru, na kterou píšeme, co máme dobrého. Tuto tabuli nám Honza daroval v rámci akce ODVAHU A BUDETE MÍT NOVOU PODLAHU!. Podrobnosti najdete v článku níže. S radostí Pavla a Martin Jarošovi

projít na článek