Nezapomeňte připravit své hřiště na plný provoz včas - ALESTRA s.r.o.

Začátek roku je nejlepší dobou ke splnění povinností všech provozovatelů dětského hřiště, kterou jim určuje norma ČSN EN 1176-7.

projít na článek

Nezapomeňte, 30. dubna končí termín pro zaplacení členské známky

Nezapomeňte včas zaplatit členské příspěvky v místní organizaci ČRS, jejímž jste členem. Nezaplacením členského příspěvku do konce dubna příslušného roku podle § 3 odst. 7 a) Stanov ČRS zaniká členství v Českém rybářském svazu.

projít na článek

Nové hřiště

Před Rackem máme u dětí velmi populární hřiště. Letos jsme ho kompletně předělali, podívejte se! The post Nové hřiště first appeared on Hotel Racek.

projít na článek

Dětské dopravní hřiště TDI

Dětské dopravní hřiště kompletní rekonstrukce Výkon technického dozoru investora Přestavba a modernizace staršího dětského dopravního hřiště s využitím nejnovějších prvků dopravního řízení a značení. Nové zahradní a herní prvky pro děti.Příspěvek Dětské

projít na článek

Připravte si zahradu včas

Pokud patříte ktěm, co si svou zahrádku opečovávají a starají se o ni jako o své dítě, jistě dobře víte, že právě začátek jara je doba, kdy si na zahradě musíte pořádně máknout a vše pečlivě připravit na nadcházející úrodnou sezonu. Když uděláte vše, co m

projít na článek