Jak si připravit v létě osvěžující šípkový nápoj plný vitamínů nebo v zimě teplý šípkový čaj, přesto nevařený a v raw food kvalitě? Tedy se zachováním všech hodnotných vitamínů a prvků? Pokud máte svoje sušené šípky, které jste sušili do teploty max. 42 °C, tak bude příprava jednoduchá. Pokud šípky nemáte a nikde jste je v celku nesehnali, tak se připravte na podzim, nasbírejte si šípky a vytvořte vlastní zásobu na příští sezónu. POSTUP: Hrst sušených šípků opatrně roztlučte v keramickém...
Recept na domácí rostlinné banánovo-makové raw food mléko. Osvěžující nápoj plný minerálů, zejména pak vápníku a draslíku. INGREDIENCE na cca 3 porce: 3-4 polévkové lžíce máku (nemletých semen) 0,5 litru vody 2 zralé banány Variabilně mletá skořice
projít na článekRecept na domácí bezovou limonádu aneb osvěžující nápoj z čerstvých květů černého bezu. INGREDIENCE (na 1,5 litru): 5 velkých čerstvých květů černého bezu Džbán nebo plastová lahev s cca 1,5 litrem studené vody 1 citrón POSTUP: Čerstvé květy čer
projít na článekRychlý recept na domácí veganské raw tzatziki. Vhodné osvěžující jídlo nejen pro vitariány. Raw food tzatziki jsou přirozeně bez lepku, bez laktózy, bez cukru, bez sóji, bez éček a konzervantů. INGREDIENCE: hrst natural kešu ořechů, nesolených, nepraže
projít na článekRychlý recept pro osvěžující banánovo-oříškový krém v raw food kvalitě, určený pro okamžitou spotřebu (nebo spotřebu během téhož dne). Tento krém můžete použít místo marmelády k natření na sušenky, nebo ho jíst samostatně lžičkou (jako zdravá náhražka dět
projít na článekRecept na vydatné raw mrkvové špagety se žampionovou omáčkou. Nevařený vitariánský pokrm přirozeně bez lepku, bez mouky, bez cukru, bez laktózy a mléka, bez vajec, bez éček a chemických přísad. INGREDIENCE na 2 porce: Jedna velká mrkev nebo 2-3 menší m
projít na článek