Nejedla, nemyla se a celé dny brečela: Zuzana Výměnu radši předčasně ukončila

Výměna manželek tentokrát skončila dříve, než bylo v plánu! Pětadvacetiletá Zuzana, která opustila své děti Elišku (1) a Jakuba (3), jež vychovává se svářečem Petrem, to v nové rodině nezvládla. Přitom jí v domácnosti Venduly (26) a její partnerky Nikoly (27) v teplickém paneláku, kde se starala o osmiměsíčního Tobiáše, zdánlivě nic nechybělo. Stesk a touha po domově ji nakonec úplně ochromily, rezignovala na jídlo i hygienu!

projít na článek

Výměna dveří

V loňském roce jsme uspěšně provedli výměnu interiových dveří na Základní škole Sídliště Vlašim. Zakázka obsahovala kompletní výměnu dveří a kování do všech tříd a kabinetů. The post Výměna dveří appeared first on Truhlářství Bolina u Vlašimi.

projít na článek

ČNB ukončila kurzový závazek

Přečtěte si komentář k aktuální situaci na devizovém trhu.

projít na článek

Zuzana Belohorcová není spokojená s krátkými vlasy. Uvažuje o změně účesu, a proto žádá fanoušky o radu

Influencerka, playmate a moderátorka Zuzana Belohorcová nosí vlasy na krátko. Jak uvedla na Instagramu, s účesem “na kluka” však není spokojená a chtěla by změnu. Své instagramové fanoušky proto požádala, aby jí poradili, jaký účes jí bude nejlépe sedět.

projít na článek

Green Generation – výměna mládeže v Maďarsku

Zajímá tě udržitelnost? Chceš něco udělat pro naši planetu, a zároveň strávit zábavný týden s lidmi z jiných kultur? Pojeď na výměnu mládeže do Maďarska s tématem „Green Generation“ v termínu od 13. do 21. 11. 2023. Co je to Erasmus+ výměna mládeže a komu

projít na článek

Take only memories výměna mládeže v Gruzii

Chceš zažít dobrodružství, které nejen obohatí a zaujme, ale také pozitivně ovlivní svět kolem nás? Máme pro tebe nabídku, na které neodoláš! Představujeme výměnu Take Only Memories, která se koná od 2. do 11. září 2023. Nenech si ujít tuto jedinečnou šan

projít na článek