Návod na použití lemovačů Lucznik

Kompletní návod na použití lemovačů Lucznik. Návod doplněný o obrázky na použití lemovačů při šití na šicích strojích značky Lucznik. Skvělý pomocník při šití lemů.

projít na článek

Porovnání overlocků a coverlocků Lucznik

Srovnání overlocku značky Lucznik, Lucznik 620 D, Lucznik 720 D-4 a coverlocku 820 D-D3 v přehledné tabulce. Přehled vlastností a funkcí overlocků Lucznik pro domácí použití.

projít na článek

Vodítko okraje a prošívání - šicí stroj

Návod na nasazení a použití pomocného vodítka pro prošívání látky - šicí stroje Lucznik. Vodítko okraje a prošívání pro šicí stroj Lucznik. Vodítko Lucznik se hodí pro všechny šicí stroje Lucznik vyrobené po roce 2006.

projít na článek

Vítejte!

Vítáme vás na stránkách autorizovaného distributora značky Lucznik pro Českou republiku a Slovensko. Najdete u nás (nejen) moderní domácí šicí stroje Lucznik, overlocky Lucznik, coverlocky Lucznik.

projít na článek

Patka řasící - overlocky

Návod na použití řasící patky pro overlocky, dokoupitelného příslušenství pro overlocky Lucznik 720D-4 a Lucznik 720D-5. Tato patka je vhodná pro řasení při šití řasených sukní, sedel, manžet a volánků na oděvech.

projít na článek

Patka pro přišívání korálků - overlock

Návod na použití patky pro přišívání korálků, dokoupitelného příslušenství pro overlocky Lucznik 720 D-4 a Lucznik 720 D-5. Speciální patka pro našívání korálků, perel, štrasových pásků, tkanic a běžných pásků. Tyto operace se provádí s jednou jehlou.

projít na článek