Natrhejte pampelišky a připravte si skvělý salát!

Pampelišky jsou rostliny, které se vyskytují téměř všude kolem nás. Mnoho lidí je považuje za nevítané plevele, ale ve skutečnosti mají mnoho pozitivních účinků na lidský organismus. Navíc jsou velmi chutné a dají se použít do různých jídel. V tomto článku se zaměříme na přípravu salátu z natrhaných pampelišek, který je nejen zdravý, ale také velmi lahodný. Pokud máte rádi novinky v kuchyni a chcete si dopřát něco originálního, určitě si tento recept nenechte ujít! Zdravý salát z pampelišek recept plný vitamínů Avšak málokdo ví, že tyto květiny jsou plné vitamínů a minerálů. Pampelišky obsahují velké množství vitaminu C, A a K, stejně jako železo a vápník. Proto je zdravý salát z pampelišek skvělým zdrojem těchto důležitých látek. Recept na tento salát je velmi jednoduchý. Stačí nasekat listy pampelišek na menší kousky a smíchat s rajčaty, okurkami nebo avokádem podle vaší chuti. Poté přidejte olivový olej, ocet balsamico a sůl podle svého vkusu. Tento salát lze také obohatit o další ingredience jako například kuřecí maso nebo vajíčka pro proteinové doplnění jídla. Zdravý salát z pampelišek je ideálním pokrmem pro každodenní stravování i pro diety zaměřené na hubnutí či detoxikaci organismu. Pampelišky v kuchyni: Jak připravit lahodný salát Málokdo ví, že tyto květy lze využít i v kuchyni. Pampeliškový salát je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí ochutnat něco nového a zdravého. Pro přípravu tohoto salátu budete potřebovat natrhané listy pampelišek, rajčata, okurku a papriku. Nejdůležitější součástí této receptury je ale dresink. Ten může být vyroben z olivového oleje, octa balsamico, medu nebo javorového sirupu. Pokud chcete salát obohatit o proteiny, můžete do něj přidat také kuřecí prsa nebo tofu. Tento lahodný salát si můžete doplnit o další ingredience podle svých preferencí – například semínka slunečnice nebo feta sýr. Pampeliškový salát je ideálním jídlem na léto – osvěžujícím a plným vitamínů!The post Natrhejte pampelišky a připravte si skvělý salát! first appeared on iMnam.cz.

projít na článek

Nové balení výrobků od Vltavotýnských lahůdek

Váš oblíbený vlašský salát a rybí salát od Vltavotýnských lahůdek má nyní nové balení. Vlašský salát 300g a 140g a Rybí salát 140g nakoupíte ve vaší prodejně Trefa.

projít na článek

Letní salát, který rozzáří

Tenhle lahodný salát s nektarinkami nejen skvěle chutná, ale také dodá jiskru vaší pleti. Zářivá pleť: tyhle složky jí dodají „glow“ Probuďte svou pleť ze spánku a dodejte jí extra dávku záře – protože jak všichni víme, záře vychází hlavně zevnitř.

projít na článek

Video jídel Salát s mangem

Salát s mangem The post Video jídel Salát s mangem appeared first on Fotograf Martin Kral.

projít na článek

Zeleninové saláty jak je znaly naše babičky

Je květen čas lásky a čas, kdy chcete své tělo i krásu vylepšit. Právě proto jsou vhodné tyto obyčejné zeleninové saláty. Mnohé najdete v přírodě a jsou pro vás prospěšné. Přírodní jarní luční Sesbírejte kvítí prvosenky, měsíčku lékařského, sedmikrásky

projít na článek

Food Video Salát s mangem

Reklamní video - Salát s mangem The post Food Video Salát s mangem appeared first on Fotografie jídla a pití - Food Photography.

projít na článek