Nástroj Asset Management X

Využití efektivního a jednotného ITAM a SAM nástroje poskytne Vašemu podnikání jasnější přehled o množství a typu IT prvků, které vlastníte, čímž získáte větší kontrolu nad náklady.Asset Management X umožní rychlejší řešení incidentů služeb díky asociaci hardware a software služeb ke koncovým uživatelům. Analytici Service Desku tak budou mít snadný přístup k informacím o IT prvcích spojených s hlášenou chybou a lépe porozumí příčině. Asset Management X nabízí tyto hlavní funkcionality Service Asset and Configuration Managemnet (SACM)SACM pomáhá sjednotit poskytování IT služby s procesy správy IT prvků.Software Asset ManagementSoftware Asset Management používá Universal Discovery ke zpřehlednění nainstalovaného softwaru on-premise i v cloudu a zachycení prostředí, na jakém je nainstalovaný.Contract and Vendor MangementTato část AMX zjednodušuje a automatizuje procesy správy smluv po celou dobu životního cyklu IT prvku, od požadavku a pořízení až po vyřazení.Financial ManagementToto řešení usnadňuje dohled nad náklady spojenými s IT prvky v každé fázi jejich životního cyklu.Procurement ManagementProcurement Management přináší přehlednost do procesu pořizování IT aktiv. Správa fyzických, virtuálních, finančních and smluvních aspektů IT prvků a licencí softwarů z jedné společné platformy urychluje podnikový Service Management, IT Operations a zároveň snižuje náklady. Zaujal Vás tento článek a rádi byste věděli více?Sledujte naše sociální sítě LinkedIn a Twitter a buďte tak první, kdo bude upozorněn na nové články na našem webu. The post Nástroj Asset Management X appeared first on INTEDO.

projít na článek

Time management – jak zvládnout důležité věci v klidu

The post Time management – jak zvládnout důležité věci v klidu appeared first on jazz-com s.r.o. vzdělávací a jazykové centrum.

projít na článek

Webinář Application Lifecycle Management

Seminář na téma Application Lifecycle Management odpovídal na otázky: Jaké jsou trendy v oblasti ALM. Jaké jsou ALM aplikace a v jakých oblastech nám mohou pomoci a také jaké řešení pro společnost mohou přinést nástroje Micro Focus ALM a Micro Focus ALM O

projít na článek

Nová verze: 1.47

UPDATE: verze 1.47.1 Srovnávací nástroj ČTÚ, změna v odesílání faktur, synchronizace do služby Google Kontakty a mnoho dalšího.

projít na článek

Webinář Snižování nákladů a růst efektivity manuálního testování

Seminář na téma Snižování nákladů a růst efektivity manuálního testování odpovídal na otázky: Jak zefektivnit a snížit náklady při provádění manuálního testování? Jaké nástroje lze pro manuální testování využít? Nástroj Micro Focus Sprinter a s jeho využi

projít na článek

Opravdový poklad v KD Poklad

KD Poklad se s naším gymnáziem během dne otevřených dveří 30. března podělil o mimořádně cenný hudební nástroj, který ukrývá společenský sál porubského kulturního domu.

projít na článek