Nastartujte sebe a své tělo. Jaro je tady!

Každé roční období je pro lidský organismus nějakým způsobem zatěžující. V létě tělo bojuje s dehydratací, na podzim s únavou, v zimě zase s nízkými teplotami a na jaře to může být alergie nebo velké výkyvy teplot. Někdy se to neobejde bez nachlazení či něčeho vážnějšího. Proto je důležité myslet na prevenci! I maličkosti se počítají. Poradíme vám, jak přežít přechod zima – jaro a na co v tomto období nezapomínat.

projít na článek

Jak po zimě nastartovat pleť?

Je to tady, přichází jaro a s ním i první sluneční paprsky. Vaše pleť po zimě vypadá unaveně, je vysušená a chybí ji dostatek živin. Nemluvě o tom, že trpí silnou dehydratací, jelikož zimní období vysušuje všechny typy pleti, i ty mastnější. Co s tím? Tak

projít na článek

Bunda pánská jaro/podzim Takeuchi PB černá

Bunda pánská jaro/podzim Takeuchi PB černá The post Bunda pánská jaro/podzim Takeuchi PB černá appeared first on TAKEUCHI - výhradní zastoupení TAKEUCHI v ČR.

projít na článek

Hořčík - kouzelné slovo pro tělo

Zázračný prvek. Bez něj se neobejdeme, potřebuje ho tělo.

projít na článek

Zima útočí! Starejte se o své tělo a svou pleť správně

Zima křičí ze všech stran, braňte se! Vaše tělo vám dává vědět, že se něco děje, ale už je pozdě. Podlehli jste nízkým teplotám, dešti a dalším vlivům. Cítíte se oslabeni, bez nálady a čeká vás rekonvalescence. Co kdybychom vám řekli, že tohle utrpení už

projít na článek

Fotogalerie 14. 5. Liteňské hornové jaro

[See image gallery at www.zamekliten.cz] [See image gallery at www.zamekliten.cz] [See image gallery at www.zamekliten.cz] The post Fotogalerie 14. 5. Liteňské hornové jaro appeared first on Zámek Liteň.

projít na článek