NASA chce v roce 2027 dostat do vesmíru raketu s jaderným pohonem

Myšlenka využít k pohonu raket energii z jádra není nová. Dokonce se pracovalo i na prototypu tohoto pohonu. Nyní se americká vesmírná agentura NASA rozhodla vytvořit plán, který by při použití takového motoru mohl zkrátit cesty vesmírem.

projít na článek

3 největší záhady kosmonautiky a NASA

Vydáme se na cestu do Vesmíru a proletíme třemi největšími záhadami z oblasti vesmírného letectví. Bude to jízda!

projít na článek

Když jeden chce sex, a druhý ne. Co dělat, aby vztah neztroskotal?

Asi jste podobně jako většina dalších párů už někdy zažili „nesoulad sexuální touhy“ (termín používaný lékaři a výzkumníky pro popis situace, kdy to zkrátka jeden v páru chce častěji, a druhý zas tolik ne).

projít na článek

Jak se řídit podle měsíce: Novoluní je ideální na hubnutí, úplněk pomáhá v rozhodování

Sedí tam nahoře daleko ve vesmíru a přitahuje nás jako magnet. Ten stříbrný, šedý Měsíc. Možná máte pocit, že se na nás jen dívá, ale on denně ovlivňuje naše životy tady na Zemi. V každé svojí fázi.

projít na článek

Bitcoin trička: Originální potisky a nápisy kryptoměny na textil

Kdo by řekl, že svět ve 21. století zažije novou zlatou horečku. Důvodem jsou Bitcoin, Litecoin, Etherum a další kryptoměny. Žes tahle slova už někde slyšel? A co trička s potiskem kryptoměn bitcoin trička, mikiny, litecoin trička a další geekoviny? Kryp

projít na článek

Návrh zákona: Jak se chce stát zbavit akcionářů ČEZu

Vláda projednávala návrh zákona, kterým se mění zákon o přeměnách obchodních společností a družstev, který by měl mít enormní vliv na společnost ČEZ, která je... The post Návrh zákona: Jak se chce stát zbavit akcionářů ČEZu first appeared on...

projít na článek