Nákladní auto s návěsem, dárek

Nákladní auto, kamion dárek dárky pro muže řidiče 23 cm vozidlo, 25 cm podstava. Kamion s odpojitelným přívěsem nasazený na podstavě, sejmutelný. VĚNOVÁNÍ SE OBJEDNÁVÁ extra

projít na článek

Nákladní auto s přívěsem ze dřeva - dřevěné hračky

Dřevěné nákladní auto s návěsem a kládama Nákladní auto s odpojitelným návěsem plný klád, které jdou rovněž složit.

projít na článek

Dárek pro řidiče náklaďáku | nákladní vůz dárky

Dárek náklaďák, nákladní auto, vůz Dárek pro řidiče náklaďáku | nákladní vůz dárek parádní dárek pro řidiče Tatry a jiných nákladních vozidel. Možno objednat gravírování na nákladní auto pod ikonkou KOŠÍK.

projít na článek

Dárek | nákladní auto | dárky pro řidiče

Nákladní auto, dárek pro řidiče Tatra sklopka na dřevěném podstavci Dřevěná přírodní hračka s podstavcem je originální dárek pro muže či ženy řidiče nákladních auto k výročí, narozeninám. Tatra je nasazena na trnu a lze ji lehce sundat. Je plně pojízdná

projít na článek

Obrovský lesní tahač, hračka dřevěné nákladní auto

Dřevěné lesní nákladní auto tahač dřeva z lesa Dřevěný tahač TATRA, delka 60 cm s lesní úpravou návěsu včetně kulatiny dřeva. Plně pohyblivý s odpojiténým návěsem a pohyblivým jeřábem.

projít na článek

Nákladní auto Tatra - s vyklápěčkou - dřevěné hračky

Dřevěné nákladní auto Tatra s vyklápěčkou Dřevěná dárek pro řidiče Tatra uveze velké množství materiálu na stavbu. Příjemná hračka do ruky. Neváhejte s dárkem na celý život. Ideální s osobním věnováním.

projít na článek