Naďa Štullerová, ACE Consulting: Podpora duševního zdraví v pracovním prostředí je dnes klíčová

Klíčovým tématem po odeznění covidu se stalo duševní zdraví zaměstnanců. V rozhovoru s Naďou Štullerovou, zakladatelkou a ředitelkou společnosti ACE Consulting, se hovoří o důležitosti investování právě do duševního zdraví zaměstnanců a o změnách v oblasti práce s lidmi po pandemii. Firmy si nyní více uvědomují, že zdraví zaměstnance má vliv na výkonnost a produktivitu. Služby ACE Consulting a jejich asistenční program mohou zaměstnavatelům v této oblasti pomoci.

projít na článek

Komplikace s rakovinou a covidem si vybraly nejvyšší daň. Ve věku 83 let zemřela Naďa Urbánková

Zemřela herečka a zpěvačka Naďa Urbánková (83) . O jejím úmrtí informovala její dcera Jana Fabiánová.

projít na článek

Probiotika pro zdraví Jaká jsou nejvhodnější

Probiotika pro zdraví Probiotika pro zdraví? Ano, probiotika jsou pro zdraví velmi potřebná. Málo kdo si to však uvědomuje. Kdysi jsme se učili o mikroflóře, dnes hovoříme o mikrobiomu. Dnes už víme o střevu, jak je důležité ho mít v pořádku. Právě ve stř

projít na článek

Zemřela Naďa Urbánková: Zpěvačce bylo 83 let, bojovala s covidem-19 i rakovinou

Ve věku 83 let zemřela národem milovaná zpěvačka Naďa Urbánková, podlehla komplikacím spojeným s rakovinou a covidem-19, který nedávno prodělala. Veřejnosti smutnou zprávu oznámila její dcera, zpěvačka Jana Fabiánová (43). Život se s českou pěnicí nemazli

projít na článek

PF2020

Přejeme všem obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků, plné pohody a klidu. Do nového roku 2020 hodně zdraví a spokojenosti jak v osobním, tak i pracovním životě.

projít na článek

PF 2019

Přejeme všem obchodním partnerům příjemné prožití vánočních svátků, plné pohody a klidu. Do nového roku 2019 hodně zdraví a spokojenosti jak v osobním, tak i pracovním životě.

projít na článek