Nacvičování sletových skladeb

Nacvičujte s námi na slet! Skladbu Sokolhraní budeme nacvičovat v rámci všestrannosti mladších žáků každý čtvrtek v 15:30-16:30h. Skladbu Fitness budou žáci nacvičovat v tělocvičně ZŠ Tyršova, pro přesný čas kontaktujte, prosím, Evu Kadlcovou.

projít na článek

Valná hromada

Příští týden se koná valná hromada Sokola Židlochovice, kde proběhne ukázka sletových skladeb. Členové jednoty jsou zváni k přátelskému posezení s občerstvením :)

projít na článek

Předvedení skladeb pro XV. všesokolský slet v roce 2012

V neděli 12. prosince 2010 proběhlo v Praze na půdě TJ Sokol Královské Vinohrady první předvedení skladeb pro XV. všesokolský slet, který se uskuteční v létě 2012. Naši cvičenci se představili ve skladbě Chlapáci III.

projít na článek

album – Swing Sextet L.A.Davison

Právě vychází nové album – Swing Sextet & L.A.Davison. Zaposlouchejte se do nezapomenutelných evergreenů proslulých skladatelů a textařů swingových melodií 30. a 40. let minulého století. Výběr skladeb, zdařilé aranžmá a interpretace skladeb rodilým A

projít na článek

Mikoláš Růžička přichází s novým albem „Doma“

“Doma” je název nové ambientní desky klavírních skladeb Mikoláše Růžičky (Republic of Two, Piano), které autor věnoval svému rok a půl starému synovi Tobiášovi. Právě skutečnost, že je s ním doma na rodičovské ...

projít na článek

Beethoven jazzykem Uriho Caine rozezní MFO

Moravská filharmonie chystá na únor crossoverový zážitek v podobě skladeb Uriho Caine inspirovaných opusy Ludwiga van Beethovena. Americký skladatel a klavírista dekonstruuje v jazzových variacích Symfonii č. 9 a The Diabelli Variations.

projít na článek