Nábor do klubu Okinawa Karate Do

Vítejte v naší karate rodině! Jsme nadšení, že otevíráme dveře našeho dojo pro děti od 5 let, kteří jsou připraveni na dobrodružství. U nás kombinujeme tradiční techniky karate s moderním přístupem k výuce. Přijďte a objevte svou sílu, disciplínu a skvělou zábavu s námi! Samozřejmě rádi uvítáme i starší nikdy není pozdě. The post Nábor do klubu Okinawa Karate Do first appeared on Okinawa Karate Do.

projít na článek

20 Let CAOGK

Oslava 20 let České Asociace Okinawan Goju-ryu Karate Do. The post 20 Let CAOGK first appeared on Okinawa Karate Do.

projít na článek

Bílá Skála 2022

Víkendový seminář karate do Goju-ryu na Bílé Skále. Každý rok se sejdou všechny kluby z celé ČR a zakončíme školní rok cvičením. The post Bílá Skála 2022 first appeared on Okinawa Karate Do.

projít na článek

Národní seminář a Karate talent v Luhačovicích

Ve dnech 22. dubna 23. dubna se v Luhačovicích konal národní seminář s českými instruktory a tréninky dětí v programu Karate talent. Celého víkendu se zúčastnilo 203 karatistů ze všech klubů České asociace tradičního karate  Karate.cz. Děti měly samostat

projít na článek

Karate pro děti od září 2021

Naše dětská třída karate začíná fungovat po prázdninách hned ve středu 1. září 2021! Nábor je každoročně otevřen pouze do naplnění kapacity cvičebního prostoru.

projít na článek

NÁBOR (celé září)

Pro všechny děti, mládež i dospěláky.. Není to jen sport, ale i spousta kamarádství, srandy a návodů jak do života… Přijďte se podívat a vyzkoušet celé září. The post NÁBOR (celé září) first appeared on Karate Slavia Liberec.

projít na článek