Nabídka zaměstnání uklízeč/ka.

Nabízíme vám hlavní pracovní poměr na úvazek 1,0, na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou a nástupem podle dohody.Pracovat budete dle nařízení vlády 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů, 18 780 Kč (základní měsíční plat), osobní ohodnocení a odměny podle kvality plnění úkolů.Od vás naopak požadujeme samostatnost, spolehlivost, odpovědnost, bezúhonnost a dobrý zdravotní stav. Pokud vás naše nabídka oslovila, zašlete nám životopis do 30. 6. 2023 na adresu školy nebo email: [email protected], pro další informace si můžete zavolat na tel. 384 420 095.

projít na článek

Zdravá strava v zaměstnání

Chtěli byste se i v zaměstnání stravovat zdravě, ale nemáte poblíž kanceláře žádné možnosti takového občerstvení? Večer už padáte únavou a nemáte tak čas připravit si oběd do krabičky na další den? Nevadí. Objednejte si rozvážku oběda klidně přímo do vaší

projít na článek

Last minute nabídka podzimních kurzů 2023!

Last minute nabídka podzimních kurzů 2023! Výuka prezenční formou nebo online! Obsadte poslední volná místa! Objednejte si kurz ZDE Příspěvek Last minute nabídka podzimních kurzů 2023! pochází z Jazykové kurzy Praha

projít na článek

Zvěřinová nabídka

Rádi bychom Vás pozvali na zvěřinové pokrmy od listopadu do prosince 2023. Prosíme, vytvořte si rezervaci. Těšíme se na Vás. Článek Zvěřinová nabídka se nejdříve objevil na Želivárna Restaurace.

projít na článek

RAKO nabídka práce

The post RAKO nabídka práce appeared first on VOŠ a SPŠE Plzeň.

projít na článek

Nabídka pracovních míst

Dne 1. 8. 2022 byla aktualizována stránka volná místa. Na stránce jsou uvedeny kontakty a přehled pracovních míst, které firma Teaz s.r.o. v současné době nabízí. The post Nabídka pracovních míst first appeared on Teaz s.r.o..

projít na článek