Na vandru s „Vandrovní knížkou“ 2. a 3. ročník

Na vandru s „Vandrovní knížkou“ Z žáků 2. a 3. tříd ZŠ Loket se v měsíci lednu 2024 stali na dvě hodiny tovaryši a vydali se v knihovně prostřednictvím paní K. Brinzové a souboru ilustrací z knihy Kláry Smolíkové do světa na zkušenou. Při své cestě poznávali nejen různá řemesla (např. mlynáře, pekaře, sládka, bednáře, truhláře), ale také prostředí, ve kterých se provozovala, nástroje, které se při nich používaly, a samozřejmě i materiál a suroviny, se kterými řemeslník pracoval. Během svého „putování“ si vyplňovali svoji „Vandrovní knížku“, do které si zapisovali vše, co se dozvěděli. Na konci programu si pak každý žák vybral jedno řemeslo, které by chtěl provozovat, do své knížky si vymyslel a nakreslil jeho znak a pojmenoval svoji řemeslnickou dílnu. Děti odcházely z knihovny se spoustou nových informací a úsměvem na tváři, protože se jim program moc líbil. Článek Na vandru s „Vandrovní knížkou“ 2. a 3. ročník se nejdříve objevil na ZŠ Loket.

projít na článek

Ročník 2015!!!

V pořadí již 4. ročník Seznamováku UP pro Vás začínáme připravovat. Sledujte novinky zde na webu, tak i na fb stránkách!

projít na článek

ROČNÍK 2016

Přípravy na již 5. ročník Seznamováku UP 2016 jsou v plném proudu! :-) Pokud máš chuť se zapojit do našeho týmu a jsi z UP, neváhej nás kontaktovat na email: [email protected]

projít na článek

O Štít města Dačice 19. ročník

V úterý 12. června 2018 se na stadionu v Dačicích uskutečnil 19. ročník atletických závodů O Štít města Dačic.

projít na článek

Kroužky

Taneční kroužek Dance fit Kids (externí lektorka Monika Beranová) - pondělí 14,30 – 15,30 hod. – pro 1.- 5.roč. o Literárně- dramatický kroužek (PaeDr.V. Gregorová) - úterý 14,30 – 15,30 hod. – pro 2.- 5. ročník o Florbal (vedoucí J. Janáček)

projít na článek