Na důlní haldě se bojovalo o vteřiny

Předposlední závod OffROAD Maratonu se jel uplynulou sobotu na důlní haldě poblíž obce Vřesová na Sokolovsku. Závodníci se dočkali parádního podzimního offroadu s pár kapkami deště a bez prachu. Čtyřkolky poprvé v historii dovedl do cíle Juraj Varga z Varga Motorsports teamu. Mezi motorkáři se nejvíce dařilo Tomáši Coubalovi z Toors Vratové Systémy. Auta jela poslední pětihodovku sezony.

projít na článek

OffROAD Maraton Vřesová: Bojovná předzvěst finále

Sedmý díl OffROAD Maratonu se jede tuto sobotu 21. října na důlní haldě poblíž Vřesové na Sokolovsku. Jde o předposlední klání letošního seriálu. Na motorky a čtyřkolky čeká poslední tříhodinovka, na auta pětihodinovka. V závěrečném podniku pojedou o hodi

projít na článek

Po slunci přišel déšť

Sedmý díl OffROAD Maratonu se odjel uplynulou sobotu 21. října na důlní haldě ve Vřesové na Sokolovsku. Čtyřkoláři a motorkáři letos naposledy závodili tři hodiny, auta pět hodin. Místní trať stejně jako loni přinesla ideální počasí pro parádní závodění.

projít na článek

Z prachu vzešli vítězně Bezděk, Miřejovský a RP interier

Čtvrtý závod OffROAD Maratonu se jel uplynulý víkend na důlní haldě v obci Vřesová. Na trati dlouhé přes čtyři kilometry si závodníci užili lehčí i náročnější sjezdy a výjezdy, rychlé úseky i překážky v podobě hrbů. Protože očekávaný déšť nepřišel, největ

projít na článek

ŠTOLA ČÍSLO 1

Jediné veřejnosti přístupné důlní dílo na území Jáchymova.

projít na článek

ČESKÁ JACHTAŘSKÁ LIGA 2021 zná vítěze

Letos bojovalo na třech závodech ICZ RODOP české jachtařské ligy celkem 15 týmů z jachtklubů ze všech koutů České republiky od Chebu až po Ostravu.

projít na článek