Na cestu – průvodce Namibie, Botswana a Viktoriiny vodopády

> Turistický průvodce Namibie, Botswana a Viktoriiny vodopády, je dalším z řady průvodců Rough Guides vycházejícím v češtině. Průvodce obsahuje jako bonus kvalitně zpracované DVD obsahující další informace o oblasti a videoprůvodce. Průvodce patří k nejlepším příručkám pro cestování do této atraktivní Africké destinace. Přináší nezaujatý přehled historických, politických a kulturních souvislostí této země. Nabízí komplexní hodnocení ubytovacích a stravovacích zařízení všech cenových kategorií.

projít na článek

Na cestu – průvodce Západ USA (Národní parky)

Jste-li milovníky dosud neponičené přírody a atmosféry divokého západu, vydejte se cestu po USA s třetím vydáním populárního průvodce řady Rough Guides „Západ USA“.

projít na článek

Postřehy z Expedice Jižní Afrika 2013 - Den po dni 1.8.2013

Postřehy z Expedice Jižní Afrika 2013 - Den po dni   27. DEN, čtvrtek 1. srpna 2013 Hned ráno si 5 lidí předplatilo let helikoptérou, chtěl jsem na motorové rogalo, ale všechno bylo plné, takže jsem ušetřil 150 USD, ale neviděl „viktorinky“ s ptačí

projít na článek

Na cestu – průvodce Rakousko

> Nikdy jsem si nemyslel, že je toho v Rakousku tolik k vidění. Průvodce ležící přede mnou o tom rázně přesvědčil.

projít na článek

Afrika červenec 2018. Bylo super, na přání vymyslím 18.denní variantu toho TOP!

AFRIKA – cesta do hlubin černého kontinentu Termín: červenec 2018, délka 26 dní POČET ÚČASTNÍKŮ: 23 + já Jihoafrická republika, Namibie, Botswana, Zimbabwe. The post Afrika - červenec 2018. Bylo super, na přání vymyslím 18.denní variantu toho TOP! first

projít na článek

Na cestu – průvodce Itálie

Není to tak dávno, co jsem pročítal průvodce Itálií a pak s ním byl v Miláně. A teď přede mnou leží nové a aktualizované vydání. Je to opět neuvěřitelně tlustá cihla.

projít na článek