Muďoul trojlaločný - Asimina triloba SAZENICE VYPRODÁNO

MUĎOUL TROJLALOČNÝ Asimina triloba Dřevina - strom, užitková Sazenice zakořeněná v nádobě z výsevu Popis: Opadavá nenáročná dřevina, která se pěstuje jako okrasná ale i jako užitková díky svým částečně jedlým plodům o velikostu 10-20 cm a chuťově připomínají ovoce jako je mango, banán, hruška.. Dužina plodů je máslovitá a je vhodná pro přímou konzumaci, ale semína se nekozumují, jsou jedovaté. Plody dozrávají v září. Doba květu: III. – V. Výška: v dospělosti až 11 m Mrazuvzdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování: Upřednostňuje slunné až polostinné stanoviště a přiměřeně vlhkou půdu.

projít na článek

Jaterník podléška/Jaterník trojlaločný - Hepatica nobilis SAZENICE VYPRODÁNO

JATERNÍK PODLÉŠKA/JATERNÍK TROJLALOČNÝ Hepatica nobilis Trvalka Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Nízká trvalka s plazivým oddenkem, ze kterého vyrůstají přízemní řapíkaté listy, kvete modro-fialovými kališními úbory. Doba květu:

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Len žlutý - Linum flavum SAZENICE VYPRODÁNO

LEN ŽLUTÝ Linum flavum Trvalka - skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě vegetativně množená Popis: Trsnatá trvalka s dřevnatějícím oddenkem, kvete sytě žlutými úbory. Doba květu: VI. - IX. Výška: 30 - 40 cm Mrazuvdornost: plně mrazuvzdorná Pěstování:

projít na článek

Dračík - Penstemon barbatus SAZENICE - VYPRODÁNO

DRAČÍK ČERVENÝ Penstemon barbatus Trvalka - skalnička Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Nenáročná rostlina s jemnými stálezelenými listy a sytě červenými nálevkovitými květy. Doba květu: VII. - VIII. Výška: 30 - 50 cm Mrazuvzdor

projít na článek