MSV Brno 2022, pavilon B, stánek č. 5

Zástupce Formetalu bude ve dnech 4.-6. října během strojírenského veletrhu v Brně přítomen na stánku našeho obchodního partnera a dodavatele, společnosti NUMALLIANCE, která se zabývá výrobou ohýbaček drátů, kovových pásků, ohýbaček trubek a automatických linek s těmito stroji. Společně s francouzským výrobcem budeme vystavovat plně elektrickou ohýbačku drátů Robomac e-Motion a představíme vám nové možnosti výroby nejen v oblasti drátěných a trubkových programů. Budeme se těšit na setkání s vámi. Stánek Numalliance na MSV Brno 2022 Robomac e-Motion 210 na veletržním stánku

projít na článek

MSV Brno 2021 – Těšíme se na setkání - Pavilon G1 stánek č.8

Po roční kovidové pauze Vás ve dnech 8. – 12. 11. 2021 rádi osobně přivítáme na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, na našem stánku s prezentací sortimentu technických lepidel, sprejů a oboustranných lepících pásek značky Auratech.

projít na článek

MSV Brno 2022 - Ohlédnutí

Ani letos jsme nechyběli na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně. Rádi bychom ještě touto cestou poděkovali všem našim zákazníkům a obchodním partnerům, kteří si udělali čas a navštívili náš stánek.

projít na článek

Veletrh LightBuilding 2022

Vážení zákazníci 2.  #8211; 6.10. 2022 Vás rádi přivítáme na naší expozici na veletrhu Light&Building ve Frankfurtu nad Mohanem (hala 3.0 stánek F88).

projít na článek

Pozvánka na mezinárodní železniční veletrh RAIL BUSINESS DAYS

V termínu od 7. do 9.června se koná na výstavišti BVV Veletrhy Brno mezinárodní železniční veletrh a konference RAL BUSINESS DAYS. Naše společnost DCom se veletrhu zúčastní společně s mateřskou společností AŽD Praha. Naši expozici naleznete v pavilonu A1

projít na článek

Pravidelné proškolení pro nakládání s přípravky na ochranu rostlin

Ve spolupráci s Ing. Lukášem Staňkem, Ph.D. ze SŠZaT v Litomyšli Vám nabízíme základní kurz I., II. a III. stupně a pravidelné proškolení pro nakládání s přípravky na ochranu rostlin. Termín a místo konání kurzu: 27.února, 20. března a 17.dubna 2023 od 8:

projít na článek