MrOferto: akční letáky také v Maďarsku, Rumunsku, Chorvatsku nebo Itálii

Pokud jste ještě neslyšeli webu MrOferto, možná vám uniklo mnoho zajímavých slev v obchodech. Na tomto webu totiž naleznete nejnovější aktuální letáky do různých obchodů, informace o daných obchodech a také magazín plný článků. Nyní se MrOferto rozrůstá i do dalších zemí, takže jeho výhody budou moci využívat další lidé.

projít na článek

MrOferto –⁠ letáky a magazín plný informací

Většina lidí se ráda podívá na akční letáky ještě předtím, než vyrazí do obchodu. Občas ale bývá problém, že nemají leták k dispozici. Díky MrOferto si můžete pravidelně prohlížet letáky z vašich oblíbených obchodů, a navíc si přečíst zajímavé články, ve

projít na článek

Kaufino.cz - nejnovější letáky a akce

Prohlížejte si slevové letáky snadno z pohodlí doma na novém webu Kaufino.cz. Akční letáky supermarketů zde najdete přehledně srovnané a vždy aktuálním. Hledání slev už pohodlnější být nemůže!

projít na článek

Nové akční letáky #47. týden: Vejce v Kauflandu, máslo za 26,90 Kč v Tescu, výhodná nabídka na maso v Penny

Nakupujte potraviny výhodně. Pročtěte si Tipli letáky a vyberte si z nejlepších cenových nabídek. Díky slevám pořídíte vejce za skvělé ceny nebo až o polovinu levnější máslo. Co vše tento týden letáky představují?

projít na článek

Nové akční letáky #5. týden: Vejce v Penny, francouzský týden v Lidlu, Král Sýrů v Bille

Nebaví vás procházet všechny letáky a hledat akce? Tipli pro vás připravilo to nejlepší, co najdete v jednotlivých obchodech tento týden! Mrkněte na Francouzský týden v Lidlu, nakupujte vejce se slevou v Penny a vyberte si kávu za akční cenu v Tescu nebo

projít na článek

Nové akční letáky #1. týden: Vejce v Penny, Activia bílá za 7,90 Kč v Albertu, prací prostředek Persil v Bille

Jaké potraviny nakoupíte nejvýhodněji v první týdnu roku 2019? Přinášíme to nejlepší, co nabízí letáky Lidlu, Tesca, Penny, Billy, Globusu, Albertu a Kauflandu.

projít na článek