Motivační program Třetí za polovic, sedmá zdarma 2022

Asociace nestátních otevřených památek (ANOPA) a projektová platforma Objevuj památky 1. května 2022 spouští 2. ročník motivačního programu pro návštěvníky nestátních památek. Jedná se o soutěžní hru o zlevněné a volné vstupy, atraktivní ceny a dárky. Cestujte – objevujte – nasbírejte do hrací karty razítka 7 různých památek, využijte výhod a pošlete kartu do slosování. Od 1. 5. do 30. 10. 2022 - na 58 historických objektů výhodněji a navíc s možností vyhrát krásné ceny.

projít na článek

Nov program CANAL+ Sport je přstupn na satelitu Astra.

Vysln programu CANAL+ Sport začn již 4. 8. 2022 v 18:00. Chcete se dozvědět jak na satelitn televizi freeSAT naladit tento nov program ?

projít na článek

Restaurace Terno káva zdarma

Při nákupu zákusku v Restauraci Terno KÁVA ZDARMA. Nabídka platí od 4.7. do 31.8.2022.

projít na článek

Kulturní program duben

I v dubnu nabízíme zajímavý kulturní program. Těšíme se na Vás v restauraci U Sestřiček každé úterý a pátek. Program zde. Článek Kulturní program duben se nejdříve objevil na RC Čeladná.

projít na článek

Identifikace a prevence šikany pro pražské školy zdarma

Školení zaměřené na prevenci a řešení šikany nyní pro pražské školy zdarma Ve spolupráci s Pražským inovačním institutem v rámci projektu iKAP II nabízíme nyní náš akreditovaný program Šikana identifikace a prevence pro školní metodiky prevence a pedago

projít na článek

Otevírám pro vás nový online program o naplněném ženství!

Je pro mě velkou ctí vám představit svůj nový online program Cesta k naplněnému ženství. Je určen všem ženám, které touží po zdravém ženství i láskyplném partnerství. Startujeme 11. září 2022 a už nyní si můžete své místo rezervovat za nižší cenu! Více in

projít na článek