Modlitba o. biskupa Jana Graubnera

Pro mimořádnou situaci koronavirové pandemie, kdy věřící nemohou na mši svatou, napsal arcibiskup olomoucký, metropolita moravský a místopředseda ČBK Jan Graubner speciální modl itbu.

projít na článek

23. MINISTRANTSKÁ POUŤ

Ahoj kluci a holky v ministrantské službě, chtěl bych Vás a Vaše vedoucí jménem otce biskupa pozvat na sobotu 8. října 2022 do Hlučína na XXIII. ministrantskou pouť. Letos nás bude provázet téma: „Mládenče, pravím ti, vstaň!“ (Lk 7,14). Čeká Vás mše sv. s

projít na článek

Modlitba za děti naší farnosti

Pane Ježíši, prosíme Tě za děti naší farnosti, které Tě přijmou v Chlebu života.Jsou naší budoucností.Dopřej jim milost, aby vytrvaly v přátelství s Tebou, aby se od Tebe nikdy neodloučily. Staň se jejich cestou, pravdou a životem. Kéž Tě společně můžeme

projít na článek

Modlitba za sníh

Úvod do magické žurnalistiky aneb Jak získat zpátky to, co k zimě patří

projít na článek

Papež František zve svět k modlitbě

25. března ve 12.00: společná modlitba Otče náš 27. března v 18.00: Adorace, požehnání Urbi et Orbi (možnost plnomocných odpustků)

projít na článek

Modlitební výzva biskupa Martina pro postní dobu

Čtyřicet modlitebních úmyslů na čtyřicet postních dnů. Připravili jsme pro naši diecézi jednoduchou postní aktivitu. Spojme se každý den k modlitbě na společný úmysl. Podrobněji na stránce biskupství.

projít na článek