Mistrovství Evropy RS Feva na Lipně

Mistrovství Evropy 2022 lodní třídy RS Feva - The Crown Cup - proběhlo již podruhé ve své historii u nás v České republice - tentokrát v srpnu 2022 na Lipně ! https://youtu.be/jpP-iEM-xVQ

projít na článek

Plachetnice RS Feva na prodej

Na prodej ex-charter plachetnice RS Feva používané během Mistrovství Evropy na Lipně. V různých cenových relacích. K okamžitému odběru. #zacnisjachtingem #rsfevasailing #bezvaparta V případě zájmu volejte 602 410 028 (Honza).

projít na článek

RS Feva náhradní díly

Díky partnerovi ALT RS Feva společnosti ProYachting máme v ČR k dispozici většinu náhradních dílů RS Feva skladem. Jachting bez starostí.

projít na článek

Jedeme bomby a vezeme medaile z Mistrovství Evropy a světa 2023

Naše posádky získaly řadu medailí na letošním Mistrovství Evropy na Balatonu a na Mistrovství světa v Itálii. Více na našem Facebooku a Instagramu.

projít na článek

RS Feva Mk2 na FOR BOAT 2023

Zveme vás na stánek Českého svazu jachtingu - na prezentaci moderního jachtingu RS Sailing. K vidění bude také NOVINKA - plachetnice RS Feva Mk2.

projít na článek

Začít s RS Feva je tak snadné !

Začít s RS Feva je tak snadné! Chceš se přidat mezi nás "FEVÁKY"? Rádi pomůžeme, napiš nám nebo volej na 602 410 028 (Honza) ! #zacnisjachtingem #rsfevasailing #jachtingdetem

projít na článek