Minimal je nepřetržitě jedničkou na trhu.

Hodinky značky Calvin Klein si zamilují všechny dámy, se slabostí pro výjimečné doplňky. Na první pohled vás upoutá celostříbrné provedení hodinek, díky kterému vypadají i jako luxusní šperk. Minimalistický ciferník ve stříbrné barvě zdobí pouze ručičky a logo značky. Milánský tah, neboli meshový řemínek kterým si hodinky připnete na zápěstí, je vyroben z kvalitní ušlechtilé oceli a vždy se přizpůsobí tvarům vaší ruky. Modelová řada Minimal si drží stabilní místo v dlouholeté tradici této značky a nabízí nepřeberné množství variant, tvaru a barev pro dámy i pány. Právem patří tato řada k těm nejprodávanejším i letos. Příspěvek Minimal je nepřetržitě jedničkou na trhu. pochází z Merida Morava s.r.o.

projít na článek

Zatím to jde dobře

Titul šachového velmistra vybojoval už jako teenager a nezastavil se. Loni Thai Dai Van Nguyen postoupil mezi sto nejlepších šachistů světa a brzy možná bude českou jedničkou.

projít na článek

Od kořínkářského doupěte po módní podnik

Curyšská restaurace Haus Hiltl je nejstarší nepřetržitě provozovanou vegetariánskou restaurací na světě. Její osud i menu jsou zrcadlem více jak stoleté proměny vegetariánství.

projít na článek

OBRAZEM: Pohodlné teplákové soupravy jsou jedničkou mezi trendy

Pryč jsou ty časy, kdy byly tepláky vhodné pouze na domácí povalování nebo sport. Dnes mají pohodlné módní kousky zelenou a nosí se úplně všude. Maximálně trendy jsou teplákové komplety. Využijte módního diktátu a užívejte si slušivého komfortu.

projít na článek

Špecifická situácia na devízovom trhu

Vzhľadom na ukončenie intervenčného režimu ČNB, ktorý umelo udržiaval kurz CZK voči EUR na hranici 27,00 CZKEUR, si Vás dovoľujeme informovať, že na devízovom trhu aktuálne prevládajú špecifické tržné podmienky, ktoré sa premietajú do obchodovania. Na dev

projít na článek

Specifická situace na devizovém trhu

Vzhledem k ukončení intervenčního režimu ČNB, který uměle držel CZK vůči EUR nad hranicí kurzu 27,00 CZKEUR si Vás dovolujeme informovat, že na devizovém trhu aktuálně převládají specifické tržní podmínky, které se promítají do obchodování. Na devizovém t

projít na článek