Miniaturní zvyšující/step-up měnič se čtyřmi součástkami a výstupem 5V/600mA ideální...

- Hardware Chci měřit kvalitu vzduchu, ale chci napájet celé zařízení jenom z LiPolky. To byla první myšlenka, která mě dovedla k návrhu miniaturní destičky sloužící jako zvyšující nebo také step-up měnič. Ten navíc může být použitý i jako spínač, který sám neodebírá téměř nic. V článku se dozvíte i informace z praktického měření. Celý článek najdete na https://chiptron.cz/articles.php?article_id=324

projít na článek

DSP 40 LEM Elettronica zesilovač/měnič

Programovatelný zesilovač + měnič frekvencí v jednom. Výstupní úroveň 120 dB. Zesílení 50 dB. Zesilovač + měnič / konvertor / libovolného počtu kanálů až 32. TOP novinka . Možno programovat na displeji nebo LEM GUI aplikací která je volně ke stažení do PC

projít na článek

Emithor 70410 Step Light Single Version LED svítidlo 266 Kč

Svítidlo Step light je LED svítidlo určené k osvětlení chodby nebo schodiště. Je určeno k zabudování do zdi.

projít na článek

Luxera Emithor 48302 Step light LED 444 Kč

Svítidlo Step light je určeno k osvětlení schodiště nebo chodby.Vkládá se do montážní krabice určené k montáži vypinačů a zásuvek. Montážní krabice není součástí balení.

projít na článek

Luxera Emithor 48303 Step light LED 480 Kč

Svítidlo Step light je určeno k osvětlení schodiště nebo chodby. Vkládá se do montážní krabice určené k montáži vypinačů a zásuvek. Montážní krabice není součástí balení.

projít na článek

Emithor 70403 Step Light LED svítidlo 248 Kč

Svítidlo Step Light je určeno k osvětlení chodby nebo schodiště. Je určeno k zabudování do zdi. Toto svítidlo je funkční se senzorovým svítidlem 70402 a je možno zapojit až 5 svítidel do série.

projít na článek