Minecraft Nový snapshot a ochutnávka 1.20.

Mojang Studios nedávno oznámilo nové funkce pro nadcházející aktualizaci Minecraft 1.20. Vydali snapshot pro Minecraft: Java Edition, který obsahuje všechny The post Minecraft – Nový snapshot a ochutnávka 1.20. first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

Skylink Ochutnávka

Skylink7- Ochutnávka- ukázka některých programů z placené nabídky.

projít na článek

Na pozici Skylink ochutnávka od 30. 8. vysílá Golf Channel

Na transponderu č. 233 providera M7 Group, platforma Skylink na satelitu Astra 3B můžeme od čtvrtka 30. 8. 2018 na předvolbě s ID: „Skylink Ochutnávka“ sledovat sportovní kanál Golf Channel v českém a anglickém jazyce:

projít na článek

Nick Jr Czech na předvolbě Skylink Ochutnávka

Na transponderu č. 233 providera M7 Group, platforma Skylink na satelitu Astra 3B můžeme od dnešního dne - úterý 4. 12. 2018 na předvolbě s ID: „Skylink Ochutnávka“ sledovat dětský kanál „Nick Jr Czech“ v českém a anglickém jazyce.

projít na článek

JOJ Cinema HD na předvolbě Skylink Ochutnávka a ukončení vysílání programu Spice

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení programu JOJ Cinema HD na předvolbu Skylink Ochutnávka a zároveň o ukončení vysílání erotického programu Spice.

projít na článek

Ochutnávka dokumentu Not Afraid: The Shady Records Story

Dr. Dre v novém dokumentu promlouvá o okamžiku, kdy prvně slyšel Eminemovu písničku a jaké měl myšlenky, když spolu poprvé pracovali. Dre se mimo jiné vyjádřil k tomu, jak se k Eminemovi dostal a jaká byla jeho reakce, když prvně Celý příspěvek Příspěve

projít na článek