Membránový lis Drucktech SP-45-NA s 25% slevou

Sháníte lis, který má sloužit jako profesionální výrobní nástroj? V naší nabídce naleznete kvalitní membránové lisy od firmy Drucktech s doživotní zárukou na topnou desku! Využijte naší nabídky a pořiďte si nejprodávanější a invovovaný model SP-45-NA s akční slevou 25%.

projít na článek

Membránové lisy Drucktech za akční cenu!

Sháníte lis, který má sloužit jako profesionální výrobní nástroj? V naší nabídce naleznete kvalitní (nejen) membránové lisy od firmy Drucktech. Na všechny lisy Drucktech je poskytována doživotní záruka do topnou desku!

projít na článek

Lisy Drucktech do konce ledna za "STARÉ" ceny

Navýšení cen transferových lisů značky Drucktech... ... se začátkem nového roku přišel výrobce lisů s informací o zdražení jenotlivých modelů řádově o 10% s platností od 1.2.2021. Z tohoto důvodu Vám dáváme možnost objednat do konce měsíce ledna produk

projít na článek

ONYX Advantage s 20% slevou

Využijte květnovou PROMO akci a předplaťte si roční aktualizace na Váš SW RIP ONYX s 20% slevou.

projít na článek

Nejlepší iPad všech dob. Se slevou.

Apple iPad Pro 10.5" Wi-Fi 64GB se slevou 3.000Kč. Vyberte si zda vesmírně šedý nebo stříbrný Skladem poslední kusy za zvýhodněnou cenu

projít na článek

Sfoukněte objednávku i se slevou!

PANAS slaví 31. narozeniny! Rozdáváme slevy k objednávce na našem e-shopu! Sfoukněte objednávku i se slevou! viz. Karolína Mimrová v Default.

projít na článek