MČR mužů a žen do 22 let - Alena Symerská tentokráte stříbrná

Na MČR mužů a žen, které se konalo v Pražském Edenu (na Slavii), obhajovala naše momentálně nejlepší klubová atletka Alena Symerská titul z loňského roku v běhu na 400m. V mezidobí se jí podařilo zotavit z nepříjemného svalového zranéní, které ji postihlo na konci května. Svůj rozbéh vyhrála v čase 56,55 vt. a ve finále nakonec těsně podlehla vítězné Vondrové a časem 55,29 vt. obsadila výborné 2.místo!

projít na článek

MČR do 22 let - první seniorský titul pro Dominika Sokolu, Alena Symerská tentokráte stříbrná

O prvním zářiovém víkendu se na Městském stadionu v Ostravě  konalo Mistrovství České republiky mužů a žen do 22 let, na kterém si svými výkony vybojovala účast  4-člená skupinka atletů našeho klubu - Alena Symerská a trojice oštěpařů  Dominik Sokola, Voj

projít na článek

Alena Symerská je mistryní ČR v běhu na 400m!

Poslední červencový víkend se na Kladně konalo Mistrovstvi České republiky mužů a žen v atletice.  Barvy  našeho atletického klubu na něm hájila sprinterka a  čtvrtkařka Alena Symerská a byla dokonce i žhavou nadějí na příčky nejvyšší.

projít na článek

Alena Symerská opět posunula hranici osobního a klubového rekordu na 400m

První červencový den se na Městském stadionu v Ostravě uskutečnilo 2.kolo atletické extraligy družstev. Opět si na něm vedla výborně naše momentálně nejlepší klubová atletka, Alena Symerská .

projít na článek

A další překonané klubové rekordy - jak jinak, Alena Symerská. Dařilo se i Filipu Klvaňovi

Alena Symerská pokračuje v překonávání osobních a zároveň i klubových rekordů jako na běžícím pásu... Na přeborech olomouckého kraje opět vylepšila svá letošní maxima na 150 a 300m. Úspěšný byl i zkušený matador Filip Klvaňa.

projít na článek

Alena Symerská - 24,07 v hale na 200m! O víkendu se dařilo se i ostatním

Na dalších halových závodech v Ostravě, které proběhly v sobotu 20.1.2018,  vylepšila Alena Symerská absolutní osobní i klubový rekord na 200m na hodnotu 24,07 s , čímž se zároveň posunula na čelo letošních domácích atletických tabulek!  

projít na článek