Max Karhan se představil také doma v Třinci

Max Karhan z Lukamotorsportu se představil také na domácí trati a po evropské anabázi zavítal do Třince na závody Champions of the Future 2023.

projít na článek

Max Karhan sbírá zkušenosti a daří se mu

Max Karhan z Lukamotorsport jel čtvrtý závod série WSK Super Masters na Italském okruhu Cremona, kde získával další cenné zkušenosti v první sezóně třídy OK.

projít na článek

Max Karhan zahájil závodem WSK 2023 s novou technikou v Lonátu

Za mrazivého lednového počasí se jel úvodní letošní závod motokárového WSK na trati v italském Lonátu. Motokárový jezdec Max Karhan se po prvním seznámení s novou třídou a technikou při listopadovém závodě WSK v roce 2022 a testování na začátku ledna 2023

projít na článek

Mistrovství Moravy a Slezska v Třinci

V neděli 7. 6. 2015 se za krásného slunného dne v Třinci konalo mistrovství Moravy a Slezska v kategoriích dorosteneckých, juniorských a dospělých. Těchto závodů se účastnilo také šest závodníků a závodnic z Atletického klubu Kroměříž.

projít na článek

Rychlý mladík z rychlých kár - Max Karhan

Rádi bychom Vám představili jezdce. který zatím sbírá zkušenosti v malých motokárách, na rozhovor jsme tentokrát pozvali Maxe Karhana.

projít na článek

Třetí závod WSK Master Serie v Sarnu u Napoli

Třetí závodní víkend Master Serie WSK absolvovali jezdci na trati blízko Neapole v Sarnu, Max Karhan na něm nemohl chybět.

projít na článek