Mateřská škola Nedvězská přijme IHNED provozního zaměstnance na plný úvazek -zástup -dlouhodobá PN

,Mateřská škola Nedvězská – Praha 10 , hledá do svého týmu na hlavní pracovní poměr , * ,provozního zaměstnance * ,jako zástup za dlouhodobou pracovní neschopnost. ,Nástup ihned. Požadujeme: * Trestní bezúhonnost, schopnost týmové práce, flexibilita. * Nabízíme platový tarif dle NV 341/2017 Sb. platných předpisů, příjemný kolektiv, zaměstnanecké bonusy. Bližší informace na telefonu: 777 007 680 / 274 815 142 nebo na emailu: [email protected] Těšíme se na Vás.

projít na článek

Mateřská škola Podhrad, Humpolec

Záznam z letního kontrolního dne na stavbě. Mateřská škola v Humpolci. The post Mateřská škola Podhrad, Humpolec appeared first on sporadical.

projít na článek

Mateřská škola Podhrad, závěr stavby

Mateřská škola Podhrad v Humpolci je dokončena. The post Mateřská škola Podhrad, závěr stavby appeared first on sporadical.

projít na článek

Hledáme do svého týmu učitelku/učitele

Mateřská škola Nedvězská – Praha 10 hledá od nového školního roku 2023/2024 do svého týmu * ,KVALIFIKOVANOU/NÉHO UČITELKU/ UČITELE * ,na hlavní pracovní poměr při plném úvazku ,nástup srpen 2023 Požadujeme: *Vzdělání dle § 6 odst.2, Zákon

projít na článek

Brigáda v MŠ Nedvězská v obrazech

V sobotu 27.5.2023 jsme se potkali v naší mateřské škole Nedvězská a společně jsme udělali velkou spoustu práce. Za to Vám všem patří velký dík!!!! A jak to celé vypadalo, dopadalo, zapadalo se dozvíte na fotkách :-) Moc všem nadšeným pracantům děkujem

projít na článek

Článek: Soukromá základní škola a mateřská škola, s.r.o.

Soukromá škola je zřízena pro děti a žáky podle § 16, odst. 9 školského zákona.

projít na článek