Máte svého digitálního pomocníka?

V éře moderní technologie se nám otevírají nové možnosti, jak nás digitální pomocníci mohou provázet a usnadnit nám každodenní život. Odkud však tito digitální pomocníci pocházejí a jak mohou zpříjemnit naše dny? V tomto článku se budeme zabývat vývojem a využitím digitálních pomocníků ve světě dnešního technologického pokroku. Co jsou digitální pomocníci? Digitální pomocníci jsou [] The post Máte svého digitálního pomocníka? appeared first on Mužský styl - on-line magazín pro muže.

projít na článek

Štíhlý elegán od Ariete

Dopřejte si doušek oblíbené kávy kdykoliv máte chuť. Elegantní design a velmi štíhlé tělo Ariete Slim 1381/10 dělají z kávovaru pomocníka do každé domácnosti, který ovšem nepřekáží.

projít na článek

Můžete být digitální nomád?

Na začátku digitálního nomádění stáli odborníci ze světa IT, webdesignéři a internetoví podnikatelé. Dnes je tomu ovšem úplně jinak. Nyní máte nespočet možností a oborů, díky kterým si můžete užívat tohoto volného života. Není nic lepšího, než si naplánov

projít na článek

Už máte svého wiki-rezidenta?

Od října roku 2023 se naplno rozběhla pravidelná setkání wiki-rezidentů jednotlivých institucí, které si tohoto styčného důstojníka ve své instituci zřídili. Tématu wiki-rezidentství byla věnována také diskuse během Večera svobodné kultury, který proběhl

projít na článek

Podpořte náš spolek nákupem...

...přes webový portál www.givt.czNebojte, vy nezaplatíte ani korunu navíc. Získat pomocníka Givt pro spolek lze zde Za případnou podporu moc děkujeme. : )

projít na článek

Jakou velikost kroužku si mám objednat?

Máte zahojený piercing v nose, chtěli by jste kroužek ale za boha nevíte jakou velikost kroužku si máte koupit? Budete potřebovat vědět dva rozměry: tloušťku x průměr, většinou se uvádí např.: 1,0mm x 8mm Tlouštka kroužku se nejčastěji se používá 1mm.

projít na článek