Maspalomas a Mogán si oddechnou. Vláda začne převážet migranty na Tenerife.

Mluvčí vlády Kanárských ostrovů Julio Pérez dnes oznámil, že příští týden budou provedeny první převody migrantů  Z Gran Canaria do přijímacího  tábora zřízeného v bývalých kasárnách  Las Raices v La Laguna (Tenerife). 

projít na článek

Nevyužité akvárium v přístavu Mogán se bude bourat, bude tam dětské hřiště, amfiteátr a rybářské muzeum

Španělská vláda uvolnila pro turistic ký jih ostrova Gran Canaria mimořádné  finanční prostředky ve výši 1 milion eur. Po lovinu z této částky získá Maspalomas a druhou turisty oblíbený přístav Mogán. 

projít na článek

Puerto Mogán a jižní pobřeží

Přístav Puerto de Mogán, vyhlídka nad městem, přejezd do údolí Taurito - pláž, přejezd do Tauro -  pláž Amadores, Puerto Rico - vyhlídka nad městem a přístavem, Arguineguín, Meloneras, Maspalomas a maják FARO. To vše a mnoho dalšího uvidíte v průběhu toho

projít na článek

Kanárská vláda uzavřela ostrov Tenerife

Ostrov Tenerife se de facto uzavírá.V pátek o půlnoci začínají platit velmi přísná omezení. Uzavření se netýká mezinárodního turistického ruchu. 

projít na článek

Uzavírka silnice GC-200 mezi Mogán a La Aldea

Vláda  Gran Canaria oznámila, že byly zahájeny práce na opravě silnice GC-200 mezi městy Mogán a La Aldea.

projít na článek

Konečně! Výstavba Siam parku začne v Maspalomas již příští týden.

Po letech peripetií a překonávání překážek ze strany úřadů a firem, které se cítí ohrožené ve svém podnikání novou konkurencí, začne příští týden v Maspalomas výstavba největšího evropského vodního parku.

projít na článek