Masopustní veselí se zabijačkou v Zámeckém hotelu Třešť 11.2. 2023

V sobotu 11. 2. 2023 se konala skvělá akce na Zámecký hotel Třešť. Sobota byla plná chutí a vůní zabijačkových dobrot. Prodávala se domácí jelítka, jitrnice, tlačenky, škvarky, zabijačková polévka, ovar a guláš. K chuti přišly koblížky a koláče. K poslechu hrála stylová kapela ,,UMÍ HOVNO,,. Celým dnem provázeli Monika Trávníčková společně s Davidem NovotnýmPro děti byl připraven zábavný program s Milanem Řezníčkem. Děti tančily, soutěžily a dováděly.Nechyběly balónky, dárky a sladké odměny. Velké poděkování patří vám všem, co jste přišli a přispěli na dobrou věc. The post Masopustní veselí se zabijačkou v Zámeckém hotelu Třešť 11.2. 2023 appeared first on Nadační fond Šťastná hvězda.

projít na článek

Letní pobyt dětí 14. 20. 2023

Od 15.7. 2023 se uskutečnil letní dětský tábor v Zámeckém hotelu Třešť. The post Letní pobyt dětí 14. 20. 2023 appeared first on Nadační fond Šťastná hvězda.

projít na článek

Olomouc se připravuje na masopust

Příští víkend ožije centrum Olomouce masopustním veselím! Bude k němu patřit sobotní masopustní průvod masek, ukázky folkloru a tradiční zabijačka. Akce potrvá od 9 do 15 hodin. Program Olomouckého masopustního veselí Program začne už v 9 hodin ráno taneč

projít na článek

PTÁME SE: Masopustní veselice nanáměstí

Článek PTÁME SE: Masopustní veselice na náměstí se nejdříve objevil na Televize Beskyd.

projít na článek

JOSEFOVSKÁ VESELICE a VELIKONOČNÍ JARMARK 18.3. 2023

Děkujeme že jste se stavili na dnešní skvělou akci v Zámecký hotel Třešť .Poděkování Monice Travníčkové, Fandovi, Jarkovi Filgasovi, Lumpině s dráčkem, holkám v dilničkach, Rudovi a Ondrovi za pleteni pomlázek, celému týmu NF Šťastná hvězda a Zámku Třešť.

projít na článek

CVIKOV, VILA V ZÁMECKÉM STYLU 609 m² A ZAHRADA 396 m²

ERA Apalucha Vám exkluzivně nabízí k prodeji vilu s pozemkem v zámeckém stylu o celkové rozloze 609 m2 v obci Cvikov se čtyřmi bytovými jednotkami a s možností vestavby dalších podkrovních bytů. Každá bytová jednotka má vlastní vytápění a bojler. Dispozic

projít na článek