Martin Prokop veze z Portugalska jeden bod za desáté místo

Posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop s Janem Tománkem vstupovala do poslední etapy Rally de Portugal z desátého místa celkové klasifikace. Čekala na ni pouze jediná pětapadesátikilometrová sekce tří rychlostních zkoušek, a protože rozestupy mezi posádkami na konci první desítky byly poměrně značné, nezměnila se jejich pozice ani na cílové rampě celé soutěže.

projít na článek

Martin Prokop veze z Rally Catalunya výborné sedmé místo

Katalánská rally skončila pro posádku Jipocar Czech National Teamu skvělým sedmým místem, když se Martin Prokop s Janem Tománkem během poslední etapy na španělském asfaltu dokázali posunout z devátého na sedmé místo celkové klasifikace.

projít na článek

Prokop a Chytka drží krok s konkurencí

Letošní Dakar začal posádce Benzina Orlen Teamu zase chutnat! Martin Prokop s Viktorem Chytkou zdolali 403 měřených kilometrů třetí etapy bez zaváhání jako sedmá nejrychlejší posádka a výborný výsledek je posunul na desáté místo celkové klasifikace.

projít na článek

Martin Prokop sedmý na Abu Dhabi Desert Challenge 2019

závodě Abu Dhabi Desert Challenge, po dramatickém průběhu Martin Prokop s Viktorem Chytkou obsadili sedmé místo! Poslechněte si, co k tomu říká přímo Martin Prokop.

projít na článek

Martin Prokop veze z Rally de Portugal body za osmé místo

Mistrovství světa v rally pokračovalo o uplynulém víkendu v Portugalsku svým pátým podnikem. Posádka Jipocar Czech National Teamu Martin Prokop s Janem Tománkem se po pátečním programu pohybovala jen těsně za hranicí top 10 na jedenáctém místě celkové kla

projít na článek

Martin Prokop je již šestý a Martin Macík je třetí

Maratonskou etapu s 275 kilometrů dlouhým měřeným úsekem měli ve čtvrtek před sebou Martin Prokop a Viktor Chytka z Orlen Benzina Teamu. Díky skvělému výkonu v dunách, kam se těšili z náhorních planin kolem Hailu, se dokázali posunout na šesté místo celko

projít na článek