Malování místností

Rozsáhlá datábaze otázek o odpovědí na časté i méně časté komplikace při malování.

projít na článek

Malování na tělo

Nabízíme klasický dětský facepainting, malování hostesek, bodypainting, UV facepainting i dočasné tetování. The post Malování na tělo appeared first on Bezva Párty.

projít na článek

Malování pískem

Nově v nabídce malování barevnými písky. Pískové tvoření získává stále větší oblibu na dětských dnech i dětských párty, především pro svou jednoduchost The post Malování pískem appeared first on Bezva Párty.

projít na článek

Malování pokojů

Provádíme malování pokojů pomocí barev na klasické sádrové omítky nebo sádrokarton. Používáme i speciální paro-propustné omyvatelné barvy vhodné do koupelen a kuchyní. Používáme pouze barvy kvalitních značek jako jsou Dulux, Jupol, Primalex, Het a další.

projít na článek

Interiér zasedacích místností

Interiér zasedacích místností je pojat netradičním způsobem. Splnění akustických parametrů je zde již samozřejmostí a novou přidanou hodnotou se stává atmosféra obou místností. Z předložených variant si klient vybral téma blízké přírodě, které se pak odra

projít na článek

Úklid po malování

Uklidit prostory po malování je někdy obtížnější a zabere více času než malování samotné. Navíc je to asi jen pro málokoho radostná práce. Co naplat, udělat se ale musí. S úklidem si výrazně můžeme pomoci již před samotným malováním. Pokud nebudeme zbyteč

projít na článek