Luxusní let s Emirates? Díky Tipli si ho můžete dovolit!

Letecká společnost Emirates byla založena roku 1895. Podle počtu přepravených pasažérů se dokonce roku 2016 stala největší leteckou společností. Chcete si užít rychlé a spolehlivé cestování? Nyní si ho díky Tipli.cz můžete dovolit i vy! Emirates jsou tu pro vás.

projít na článek

Novinky z Tipli #11

Tipli se hlásí zpět do služby! Od minulého článku o Novinkách z Tipli uběhl už nějaký ten pátek a tak bychom si zase rádi pošimrali ego a pochlubili se, jaká je práce v Tipli zábava a co jsme vlastně ty poslední týdny dělali.

projít na článek

Novinky z Tipli #3

Další týden utekl jako voda a my jsme celí nedočkaví až vám povíme, co všechno je u nás nového. A že toho bylo! Drbíky ze zákulisí si prozatím necháme pro sebe a raději vám představíme nové obchody na Tipli neboli kde nově můžete s Tipli šetřit peníze.

projít na článek

About You: Značkové oblečení s cashbackem až 7,5 %

Rádi se oblékáte stylově a zároveň za nízké ceny? Původem německý obchod About You nabízí módní kousky více než 500 prémiových značek. Díky Tipli cashbacku si oblečení světových velikánů můžete dovolit i vy! Přinášíme nákupní inspiraci, se kterou ušetříte

projít na článek

Novinky z Tipli #1

Protože u nás v Tipli se pořád něco děje, rozhodli jsme se, že si to nenecháme pro sebe a všechno na nás vyklopíme. V této pravidelné rubrice naleznete nejen představení nových obchodů, ale také připomenutí našich stálic. Nezapomeneme zmínit žhavé novinky

projít na článek

Novinky z Tipli #7

Neděle! Co patří ke každé neděli? Kromě svátečního oběda a pohádky na jedničce přeci pravidelná rubrika: Novinky z Tipli. Každý týden vám přinášíme přehled toho nejzajímavějšího, co se u nás v Tipli děje. Co se událo minulý týden?

projít na článek