Léto skončilo, vyhlížíme zimu! Už jste přihlášení na svou akci?

Jako již tradičně jsme na Cyklo kurzu opekli prasátko a rozloučili se s letní sezónou, která byla docela povedená! Děkujeme za vaši přízeň! Zimní kurzy jsou již připravené, a to jak už tradiční Silvestr a společné vítání nového roku, tak i Lyžařské kurzy. Těch je pro letošek připraveno 6! V průběhu listopadu budou ještě doplněny termíny Skialp či Běžkovíkendů, Místa se postupně plní, tak neváhejte a registrujte se!

projít na článek

Kempy léto 2021

Už nyní se můžete hlásit na naše příměstské kempy na léto 2021. Přihlásit se můžete v sekci přihláška. Jako každý rok si můžete zvolit kterýkoliv termín během letních prázdnin. Po přihlášení Vám přijdou další potřebné informace ke kempu. Budeme se těšit.

projít na článek

Zmrzlina s alkoholem? Léto, které má šmrnc

Že jsou Metelkovy likéry určeny k přímé konzumace je jasné. Že jsou vhodné a osvědčené i jako kulinářská přísada se jednak logicky nabízí, jednak jsme se to už několikrát v minulosti snažili dokázat publikováním receptů na přípravu různých dezertů. Pečení

projít na článek

Zima se blíží

Léto a s ním spojené hezké počasí, nám pomalu, ale jistě mizí, a někteří z nás se už teď připravují na blížící se zimu. V dnešním článku si ukážeme pár nejstylovějších zimních bund, které Vás v zimě zaručeně zahřejí. 

projít na článek

Jak připravit auto na zimu?

Jak připravit automobil na zimu? Kdy je nejlepší čas na přezutí pneumatiky? A co vše před zimou automobil potřebuje? The post Jak připravit auto na zimu? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Soukromá výuka - poslední volné termíny v září

Chceš-li poladit svou techniku na kole přesně na míru, dle tvých potřeb, snů a cílů, máš šanci už pouze v září. Sezóna se nám nenápadně přehoupává do poslední třetiny a to bývá ideální čas odladit přes léto nachytané nešvary, strachy a obavy. Proč? Protož

projít na článek