Léto je pro zvířata náročné: Zjistěte, jak jim ho ulehčíte

Většina z nás si během letních měsíců užívá dovolenou a pěkné počasí. Zvířata se však v tomto období musí vypořádat s úmornými vedry i nedostatkem vody. Naštěstí existuje několik jednoduchých způsobů, jak jim horké dny ulehčit.  Domácím zvířatům zajistěte dostatek vody, na procházky jen ráno nebo večer  Psi a kočky se sice z naší péče těší celý rok, ale jejich potřebám bychom se měli věnovat obzvlášť v létě. Chlupáči se totiž během horkých dnů snadno přehřejí. Pokud si ale dáte The post Léto je pro zvířata náročné: Zjistěte, jak jim ho ulehčíte appeared first on OBRAZ – Obránci zvířat.

projít na článek

LÉTO U VODY

.ČAS BĚŽÍ JAKO BLÁZNIVÝ Děti , práce, pes a pak občas i západ slunce a místa, která by člověk asi těžko hledal na okraji Ostravy Léto v Ostravě The post LÉTO U VODY… first appeared on ELEM FOTO Lucie Maceczko

projít na článek

Pohodové léto

Vážení přátelé naší galerie a značky HF. Přeji Vám pohodové léto s odpočinkem a sluncem nejen nad hlavou, ale i v duši. Osobně budu i v […] The post Pohodové léto first appeared on Helena Fejková Prague - modní originální oděvní design.

projít na článek

Podivuhodná zvířata

 Popis: Relaxace, kreativita, inspirace  Autor: Grada  Verze: česká  Vydavatel: Grada The post Podivuhodná zvířata appeared first on Artedit.

projít na článek

Léto se Siluetou

I letos makáme za půlku! Přidejte se k nám a udržujte se fit i přes léto :)

projít na článek

Léto 2010

Máme tady léto a to je čas kvetení letniček, trvalek a dozrávání chutných plodů.

projít na článek