LÉČIVÁ MEDÍCÍNKA Z ALPY A HŘEBÍČKU

Francovka neslouží jenom na mazání bolavých kolen a hřebíček není jenom voňavé koření používané k dochucení svařeného vína. Obě tyto suroviny mají výrazné léčivé účinky , které můžete vyzkoušet  pokud vás bolí v krku, a to jako účinné kloktadlo.

projít na článek

Léčivá síla hash oleje

Nebral jsem si nic jiného, ​​než toto, řekl při plnění kapsle hnědým olejem z injekční stříkačky. A jsem stále naživu, a i doktoři mi řekli, že kdybych nebral své prášky, za tři měsíce, bych byl mrtvý. Hash olej (Fénoxovi kapky) jsem bral v kapslích ús

projít na článek

LVK ALPY 2016

Dnes byl krizový den, dopolední výcvik jsme prodloužili a odpoledne jsme měli klidový režim. Došli jsme pěšky do Hinterstoderu...

projít na článek

Tyrolsko na kole

Tyrolsko (německy Tirol) je spolková země na západě Rakouska. Hlavním a největším městem Tyrolska je Innsbruck. Velkou část území Tyrolska zabírají Alpy.

projít na článek

Zillertalské Alpy pro bikery i pěšáky

Region Zillertal Arena nabízí vyznavačům horské cyklistiky opravdové vyžití. Trasy různých obtížností s nádhernými výhledy na horské scenérie, i když ty žluté (single traily) asi člověku nedají moc času na rozhlížení.

projít na článek

CO JE TO FARMAKOLOGIE A ČÍM SE ZABÝVÁ

Farmakologii lze stručně a výstižně charakterizovat jako vědu studující interakci léčiva s organismem, a to na všech úrovních jeho hierarchického uspořádání, tj. od molekulární a buněčné úrovně až po úroveň celého organismu.

projít na článek