Kvíz: Byl prvorozený syn dobyvatele Čingischána… skutečně Čingischána?

Mongolské hordy pohnuly historií celého euroasijského kontinentu. Z vůle velkých chánů umírala celá města, téměř celý známý svět se jim klaněl. Ale o muži, který tohle všechno odstartoval, toho moc lidí příliš neví. Kolik toho víte vy o Čingischánovi?

projít na článek

Next Project: AZ Kvíz

The Ad for Fanta is almost done and here comes the next project: a brand new intro (and inner graphics) for the cult TV game, AZ Kvíz. Lets play!

projít na článek

KVÍZ: Jak dobře znáte hlavní města vzdálenějších států? Prověřte své znalosti

Jak jste na tom se svými zeměpisnými znalostmi? Znáte dobře kromě hlavních měst okolních států i hlavní města vzdálenějších destinacích, kam můžete spolu se svou rodinou odcestovat na krátkou dovolenou? The post KVÍZ: Jak dobře znáte hlavní města vzdáleně

projít na článek

Valentýn nejen v peřinách: Dejte si maraton nebo kvíz

Když jde o valentýnský scénář, hlavní roli hraje romantika, blízkost, něžnost, doteky i intimita. A milostné hrátky samozřejmě taky nesmí chybět. Nebo můžou?

projít na článek

Kvíz: Práce služky i smrt při nehodě vrtulníku. Jak dobře znáte první dámy naší země?

Eva Pavlová bude pátou českou první dámou a dvanáctou ženou v této roli od vzniku Československa. Jak dobře znáte její předchůdkyně?

projít na článek

8 faktů, co jste o velkém vůdci Čingischánu možná nevěděli

Jméno Čingischán slyšel snad někdy každý. Život tohoto mimořádně schopného muže a jeho takzvané zlaté rodiny je opředen legendami a je až překvapivé, že většina lidí o něm a jeho gigantické říši ví tak málo. Nový třídílný dokument Čingischánovo Mongolsko,

projít na článek