KVH hranoly a fošny: Nejběžnější kvalita Nsi

Hledáte vhodný materiál na výrobu konstrukcí např. dřevostaveb, krovů, pergol, altánů nebo plotů? Čtyřstranně hoblované KVH hranoly a KVH fošny jsou z masivního smrkového dřeva.

projít na článek

Pořez kulatiny

Nabízíme pořez kulatiny dodané zákazníkem na stroji Wood Mizer do délky 10 m. Z Vámi dodané suroviny vyrobíme hodnotné stavební řezivo - latě, fošny, hranoly, prkna. - smrk, jedle, borovice, modřín - buk, dub nebo jiné tvrdné dřeviny Kontaktní telefon: +

projít na článek

KVH hranoly

Článek KVH hranoly se nejdříve objevil na PALUBKY KARBAN.

projít na článek

Řežeme stavební řezivo

Investuje do nových technologií. V letošním roce jsme zakoupili moderní kmenovou pásovou pilu WOOD-MIZER. V důsledku investice do této technologie řezání dřeva, vyrábíme stavební řezivo nejvyšší kvality. Pila Jablůnka řeže desky, fošny, střešní latě, hran

projít na článek

Dalekohled 8x30 EII k 100. výročí firmy Nikon

Pamětní série dalekohledu 8x30 EII k 100. výročí firmy Nikon. Tento dalekohled je dlouhodobě oblíbeným modelem s mnoha následovníky díky své vysoké světelnosti, širokému zornému poli a optimálním rozměrům zprostředkovaným Porro hranoly.

projít na článek

Údržba nerezových příborů

V našem blogu jste si již mohli přečíst text o čištění a leštění stříbrných příborů a nyní se zaměříme na ty nejběžnější – nerezové příbory.

projít na článek