KVĚTNOVÁ VÝZVA

!!!Květnová výzva!!! Každý věnec má již svého majitele. Vidět je můžete na našich stránkách @ms.skolni.rokycany. Naše organizace se utkala v květinové věncové výzvě, které se účastnila všechna pracoviště – BOREK, ČECHOVA, ŠKOLNÍ. Podílely se všechny paní učitelky ze všech školek a tříd. Vzniklo 13 krásných dekorativních věnců. MŠ Školní, Rokycany. Článek KVĚTNOVÁ VÝZVA se nejdříve objevil na Mateřská škola Rokycany, Školní ulice 642, příspěvková organizace.

projít na článek

Maloobchod se v květnu vrátil na předkoronavirové úrovně

Květnová čísla maloobchodu vypadají na první pohled velmi pozitivně. Tržby meziročně dokonce vzrostly, což je silně v kontrastu například s meziročním propadem průmyslové produkce.

projít na článek

3. sportovní výzva biatlon

The post 3. sportovní výzva – biatlon first appeared on ZŠ a MŠ pro TP Liberec.

projít na článek

Evropští centrální bankéři nastavení měnové politiky nemění

Zrychlující spotřebitelská inflace a oživení ekonomické aktivity se v posledních měsících stále významněji týká i eurozóny. Meziroční růst spotřebitelské inflace v první polovině letošního roku postupně zrychloval až na květnová 2 %.

projít na článek

Hořcová výzva 2023

Dobrý den, náš oddíl se přihlásil znovu do Hořcové výzvy. Co je Hořcová výzva se dozvíte zde: http://www.horcovavyzva.cz/o-co-jde/ Pokud se bude Vaše dcera/syn chtít účastnit, tak ji/ho zaregistrujte tady: http://www.horcovavyzva.cz/registrace/ Pokud

projít na článek

Výzva k podání nabídek polytechnická učebna

Škola zveřejňuje výzvu k podání nabídek „Polytechnická učebna ZŠ Svatoplukova 7, Šternberk“ registrační číslo projektu CZ.06.05.01/00/22_048/0003396 Kompletní text výzvy včetně příloh najdete https://www.zssvat.cz/uredni-deska/podani-nabidek/ The post

projít na článek