Kvalitní maso na gril

Kdo by nemiloval grilování. Základem jsou a vždy budou kvalitní suroviny. Ať už chcete udělat hamburger, svíčkovou, hanger či zeleninku. Kvalita prostě nejde ošidit. Z tohoto důvodu jsme pro vás přišli s nabídkou kvalitního masa na gril s dopravou po okolí zdarma. Pokud jste nenašli váš konkrétní vysněný kousek, napište nám. Nabídka mas na grilování Telecí hanger (veverka-jemné maso) 389 Kč/kg Rib eye Jižní Amerika 589 Kč/kg Vep.kotleta Duroc-Texas 379 Kč/kg Hovězí hamburger 170gr. (80/20 libový/tučný) 59 Kč/porce To je jen náš výběr. Pokud hledáte něco konkrétního napište nám. Info k objednávkám Objednávky na násedující den do 14 hodin. Závoz po 17. hodině. Maso na požádání naložíme dle přání Doprava nad 2000 Kč do 20km zdarma Doprava Do 2 000 Kč nad 20km od 199 Kč,express dodaní 300,- Pospícháte? Volejte  +420 774265853

projít na článek

Dej to na gril z ŘEZNICTVÍ MÚÚÚ

Dej to na gril z ŘEZNICTVÍ MÚÚÚ. Speciální nabídka od 8.8. do 20.8.2023. U nás si vybere každý, máme vše, co na gril patří. Ať už to jsou klobásy, maso či přímo marinovaná masa. Komu se nechce nic opékat, vařit, The post Dej to na gril z ŘEZNICTV

projít na článek

Marináda na maso

Český národ miluje grilování. Zhruba každý druhý Čech griluje alespoň dvakrát měsíčně, pětina národa dokonce jednou za týden. Na grilu se dá upéct každé maso, a aby bylo chutné, musí být skutečně čerstvé a správně připravené. Výborné je marinované maso. M

projít na článek

Marináda na maso na gril

Maso naložené v marinádě je křehčí, vláčnější a šťavnatější. Na přípravu marinád se většinou používá olej, ocet nebo případně i víno, koření a bylinky, někdy základ tvoří bílý jogurt nebo kefír a přidává se i citronová šťáva.

projít na článek

8 tipů na skvělé grilování na zahradě, balkóně či terase

Grilování je jedním z nejoblíbenějších letních aktivit a dokáže přinést nejen skvělou chuť jídlu, ale také příjemné odpočinkové chvíle s rodinou a přáteli. Pokud plánujete grilování na zahradě, balkóně či terase, máme pro vás několik užitečných tipů, jak

projít na článek

Recepty na uzené maso

Historie uzení spadá až do období pravěku. Je zřejmé, že podobným způsobem upravovali lidé maso před více než 80 000 lety. Uzené, zejména vepřové maso, bylo známé i na našem území. Vzhledem k tomu, že maso jedli prostí lidé zpravidla pouze v neděli, bylo

projít na článek