Kung-fu nábor nováčků září 2023

Od 18. září vás zveme na ukázkové Kung-fu tréninky, které budou otevřené až do polovina října. Kung-fu nábor děti Tyto tréninky jsou určeny pro děti, které k nám přicházejí trénovat poprvé. Máme pro ně připraven ukázkový trénink všeho, co musí mladí bojovníci ovládat. Chceme, aby naši bojovníci byli fyzicky zdatní, obratní i rychlí. Hry se budou střídat s náročný tréninkem úderů či kopů, budeme otužovat tělo i mysl. Společně budeme pracovat na jejich disciplíně a zodpovědnosti. Tréninky dětí je vhodné si rezervovat dopředu – bývají zaplněny nejrychleji. Pro rezervaci stačí napsat na náš email, či vyplnit formulář. Junioři od 12 let výše u nás trénují spolu se studenty středních škol, vysokoškoláky a dospělými ve společné skupině. Rozvrh tréninků dětí Kung-fu nábor dospělí a junioři Ve společné skupině začátečníků u nás trénují jak dospělí, tak mládež cca od 13. let chlapci a dívky, stejně tak muži i ženy. Trénink je určen i úplným nováčkům bez předchozích zkušeností s bojovými sporty či bojovým uměním. Trénink Kung-fu je velmi rozmanitý. Budeme společně pracovat na vaší fyzické kondici, síle, rychlosti i obratnosti. Naučíme vás silně praštit i pořádně kopnout a taky to, jak se máte po tréninku postarat o své tělo. Ruku v ruce s fyzicky náročným tréninkem jdou i relaxační cvičení a meditace. Budeme společně pracovat na vaší disciplíně, odhodlání a odvaze překonávat náročné výzvy. Je jedno jaké jsou momentálně vaše schopnosti a dovednosti. Společně je můžeme posouvat mnohem rychleji. Rozvrh tréninků dospělých a juniorů The post Kung-fu nábor nováčků září 2023 first appeared on Hung Gar Kung-fu škola Brno.

projít na článek

NÁBOR (celé září)

Pro všechny děti, mládež i dospěláky.. Není to jen sport, ale i spousta kamarádství, srandy a návodů jak do života… Přijďte se podívat a vyzkoušet celé září. The post NÁBOR (celé září) first appeared on Karate Slavia Liberec.

projít na článek

Jak na nábor pracovníků ze zahraničí

Nábor zahraničních pracovníků je pro tuzemské firmy často jediným přijatelným řešením svízelné situace. Proč a jakým způsobem takový nábor probíhá? Proč se vyplatí nábor pracovníků z ciziny Zaměstnávání cizinců je pro tuzemské zaměstnavatele řešením přede

projít na článek

Kung-fu

Kung-fu Shaolin kempo je jednou z mnoha doposud živoucích tradic Asie. Japonské slovo Kempo se píše stejnými znaky jako čínské Chuan fa – jeho význam znamená “učení pěsti” či “věda o boji pěstmi”. V Evropě a Americe se pro čínská bojová umění často použív

projít na článek

Karate pro děti od září 2021

Naše dětská třída karate začíná fungovat po prázdninách hned ve středu 1. září 2021! Nábor je každoročně otevřen pouze do naplnění kapacity cvičebního prostoru.

projít na článek

Zahájení tréninků

Tréninky začínají 5.září od 17 hod. ve velké tělocvičně SPŠ OA a budou probíhat tradičně každé úterý a čtvrtek od 17 do 19 hod. V tuto dobu bude probíhat i nábor nových členů. Přihláška pro zájmce ke stažení zde.

projít na článek